Annonce
Erhverv

Ekstra nytårsbrag i Krunderup op til påske

Når Kurt Fiedler forlader arbejdsmarkedet til nytår, har han været mekaniker i mere end 50 år - heraf de godt 41 år som selvstændig. Foto Bent Tilsted

Krunderup: Efter mere end 50 aktive år på arbejdsmarkedet vælger automekaniker Kurt Fiedler fra Krunderup Auto at takke af med manér

Indehaveren af autoværkstedet fejrer sin afsked med fyrværkeri - det sker aftenen op til påske, onsdag 31. marts klokken 21 på boldbanen bag værkstedet på Sirvej 1 b.

- Alle er velkommen til at kigge med, når Tivolis fyrværkerimester, Gunnar B. Knudsen, der næsten er nabo til autoværkstedet, gør himlen ekstra flot før påske og hvor Kurt Fiedler takker af, lyder det i en pressemeddelelse.

Annonce

Automester Kurt Fiedler i Naur-Sir ved Holstebro har valgt at sælge sit livsværk, Krunderup Auto. Autovækstedet i Krunderup overtages af den 37-årige autotekniker, Emil Ebbesen, der har arbejdet hos Hvidbjerg Auto i Holstebro de seneste 15 år. Han viderefører værkstedet fra den 1. april, og Kurt Fiedler forsætter med salg af biler fra salgsudstillingen på adressen frem til nytår 2022.

Kurt Fiedler blev selvstændig i 1980, da han overtog svigerfaderens værksted, som dengang hed Naur Smede, Maskin- og Autoværksted i 1980. Det blev senere til Naur Auto, indtil han købte grunden Sirvej 1b og byggede det nuværende værksted i 1987, som herefter fik navnet Krunderup Auto.

Det er blevet udvidet tre gange siden med vaskehal, monteringsværksted og senest i slutningen 1990'erne med salgsudstilling og større kontorfaciliteter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kultur For abonnenter

Håndsprit står klar til festival: - Det er mere sikkert her end i Bilka

Kultur

Bogbussen kører igen til august

Annonce