Annonce
Lemvig

Ekstra penge til turistarbejde

Der mangler tyske turister i sommerhusene, og turist-folket har netop lavet en video til de tyske marked, hvor man udtrykker ønsket om, at man snart ser tyske sommerhusturister i Danmark. Arkivfoto
Lemvig Kommune skyder ekstra 150.000 kroner i turistsamarbejdet Destination Nordvestkysten
Annonce

Lemvig: Lemvig Kommune giver 150.000 kroner ekstra til det nystartede turistsamarbejde i Destination Nordvestkysten.

Det er et samarbejde, lemvig Kommune er med i sammen med Holstebro, Thisted, Jammerbugt og Hjørring Kommuner, og de ekstra penge skal bruges til aktiviteter, som destinationen skal være med i.

Økonomi- og erhvervsudvalget har sagt ja til dette engangsbeløb. I forvejen skal kommunen betale 950.000 krone rom året for at være med.

Den ekstra udgift skyldes en række nationale og regionale initiativer, man skal være med, og så skal der bruges penge til at kickstarte nærområderne, når nu grænserne på et tidspunkt åbnes.

Turistbranchen venter på denne åbning, og Destination Nordvestkysten har da også for nylig lagt en video på nettet henvendt til det tyske marked, hvor en række turist-aktører er på skærmen for at udtrykke deres håb om, at de snart kan byde velkomne til de tyske gæster på de danske feriesteder. I første omgang fik turist-folkene ikke politikerne med sig, da grænserne fortsat ikke er åbne for almindelig turisme.

- Vi har fuld respekt for, at de sundhedsmæssige retningslinjer skal følges, og at genåbningen af Danmark sker i et tempo, så vi alle kan følge med. Men flere og flere peger på, at netop det tyske smittetryk ligner det danske. Og at det derfor ikke vil gøre nogen forskel, om der bor en dansk eller en tysk familie i et sommerhus. Det kunne vi godt tænke os, man lyttede bedre til fra politisk side, så man på den måde kunne være med til at redde et erhverv, der ser ind i en meget problematisk sæson, siger Peter Krusborg, direktør hos Destination Nordvestkysten.

Videoen kan ses her

http://www.visitnordvestkysten.dk/erhverv/nyheder/stefanweigel

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Forsøgte at bryde døre op

Annonce