Annonce
Navne

Elite-Tømreren 2021 er fra Staby

Lars Schmidt er indehaver af Staby Tømrermester ApS . Pressefoto
Efter et år med ekstrem stor efterspørgsel på håndværkere har portalen 3byggetilbud.dk fundet elite-håndværkerne for 2021. Vinderen i tømrer-kategorien er Staby Tømrermester ApS.

Staby: En gang årligt indstiller og udpeger landets største formidler af byggeopgaver, 3byggetilbud.dk, 13 elitehåndværkere i 14 fagkategorier ud af de 1600 firmaer, der er tilknyttet portalen.

Trods stor konkurrence i branchen er valget faldet på Staby Tømrermester ApS i kategorien Elite-Tømreren 2021, fortæller 3byggetilbud.dk i en pressemeddelelse.


Vi udvælger elitehåndværkerne for at sætte en tyk streg under det imponerende arbejde, som vores mange håndværkere i netværket, leverer.


Spørger man firmaets indehaver, Lars Schmidt, handler det om, at man skal gå op i det, man laver.

- Jeg sætter en ære i det, jeg laver. Jeg bestræber mig meget på, at kunden er tilfreds - om det så tager en dag eller to ekstra. Når jeg går derfra, så skal kunden være helt tilfreds og der skal ikke være noget at komme efter - det skal bare spille,” siger Lars Schmidt i pressemeddelelsen.

Sådan gør de

En gang årligt indstiller og udpeger landets største formidler af byggeopgaver, 3byggetilbud.dk, 13 elitehåndværkere i 14 fagkategorier ud af de 1600 firmaer, der er tilknyttet portalen.

Udvælgelsen sker blandt andet på baggrund af de tilbagemeldinger, som håndværkerfirmaet får fra bygherrer, der beder om tilbud på bygge- og renoveringsprojekter.

Bygherrerne bedømmer håndværkere ud fra både firmaets responstid og tilfredshed med det udførte arbejde, hvor de giver dem stjerner på en skala fra 1-5.

Derudover har 3byggetilbud.dk haft en jury med, som også har set på antallet af vundne opgaver, samt tilbagemeldinger og feedback fra portalens bygherrer.

Udnævnelsen sker på baggrund af det sidste års mere end 73.000 bygge- og renoveringsopgaver, som 3byggetilbud.dk har modtaget. Et helt år med et coronanedlukket land har resulteret i ekstrem stor efterspørgsel på håndværkere, og 3byggetilbud.dk har oplevet en vækst på mere end 50 procent i antallet af henvendelser fra danskere, der skal bruge en håndværker:

- Vi udvælger elitehåndværkerne for at sætte en tyk streg under det imponerende arbejde, som vores mange håndværkere i netværket, leverer, siger fortæller Tino Chris Hansen, 3byggetilbud.dk, og tilføjer:

- Kåringerne er både et skulderklap til håndværkerne, og så er det et kvalitetsstempel over for bygherrerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne

Irak-krigen tændte EL-profils politiske ild

Erhverv

Det betyder de nye indrejseregler for grænsehandlen: Efter disse datoer kan du handle i Tyskland

Annonce