Annonce
Navne

Elna Nielsen fylder 95 år

Familien Nielsen i marken for at tage kartofler op. Det er Elna Nielsen i midten med lyst tørklæde. Privatfoto
Annonce

Harboøre: Elna Nielsen, Skovbrynet, Nørregade 2 B i Harboøre, fylder i dag, lørdag 21. september, 95 år.

Elna Nielsen er født i Asp. Hun blev gift i 1945 kort før krigens slutning. Sammen med sin mand Viggo drev hun i mange år fødegården i Asp. I 1966 overtog parret stillingen som graver ved Harboøre Kirke; sammen passede de gravstederne og deltog i livet omkring kirken.

Ved Viggos død i 1982 sluttede en epoke, og Elna Nielsen tog fat på et nyt livsafsnit som Tupperware-forhandler. Hun kom vidt omkring på egnen og præsenterede sortimentet ved private selskaber rundt i hjemmene, hvor hun var en afholdt gæst og fik mange venner.

Sammen med andre medlemmer af Korshærskredsen startede Elna Nielsen for godt tyve år siden Kirkens Korshærs Genbrug i Harboøre, hvor hun de første år var formand.

Elna Nielsen har fem børn, 14 børnebørn, og 28 oldebørn. I forbindelse med fødselsdagen samler hun hele slægten til en fest på Harboøre Hotel.

Elna Nielsen var i mange år graver ved Harboøre Kirke - og senere en afholdt Tupperware-agent. For tyve år siden var hun med til at starte Korshærens genbrugsbutik i Harboøre. Privatfoto
Annonce
Lemvig

S forstår bekymring på skoler

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Fund af corona-virus i hunde og katte: Fødevarestyrelsen afliver katte på minkfarm

Lemvig For abonnenter

Kun 20 medarbejdere bliver tilbage i Lemvig - hvad skal der ske med bygningen på Torvet

Annonce