Lemvig

Brødre runder milepæl i fælles firma: Har solgt maskine nummer 4000

Egholm A/S markerede forleden, at maskine nummer 4.000 af modellen 2250 nu er leveret. Foto: Egholm
Brødrene Jens Chr. og Kaj Egholm har fået en god start på deres gamle virksomhed Egholm, der forleden fejrede, at maskine nummer 4.000 af modellen 2250 er produceret og solgt

LEMVIG: - Tilbage i 2008 var det en rigtig stor dag for både Kaj, jeg og vores medarbejdere, at vi kunne lancere vores model 2250 efter seks års forberedelse. Vi var simpelt hen så stolte over produktet - og meget spændte på, hvad kunderne sagde til nyheden, husker Jens Chr. Egholm, da model 2250 var klar til markedet.

Maskinen udmærkede sig på mange måder i forhold til konkurrenterne - blandt andet i kraft af det hurtige redskabsskift på multimaskinen.

- Inden vi solgte virksomheden til Nilfisk, kunne vi fejre, at maskine nummer 1.000 var leveret. Og nu er nummer 4.000 så rullet igennem produktionen, oplyser Jens Chr. Egholm.

Hvis man sætter de 4.000 maskiner op i en kortege, så ville den være 10 kilometer lang.

Milepælen blev fejret med kage og lagkage til de cirka 85 medarbejdere på Egholm A/S, hvor Kaj og Jens Chr. Egholm vendte tilbage ved årsskiftet som de nye "gamle" ejere.

- Vi har fået en meget positiv modtagelse af både medarbejdere, kunder og forhandlere af vores produkter, så det har været dejligt at komme tilbage, siger Jens Chr. Egholm.

Peter Jürgensen er en af flere medarbejdere, der har været mange år på Egholm. Han er igang med en af de sidste eksemplarer af model 2250. Foto: A.P. Christensen

Klar til den benzindrevne maskine

Om få uger er det i øvrigt slut med den dieseldrevne model 2250.

- Vi har fem dieselmotorer tilbage, så denne æra slutter med maskine nummer 4005. I stedet kommer en ny version af modellen på gaden midt i maj måned. Den hedder 2260 og er udstyret med en benzinmotor, ligesom der er lavet en række forbedringer med bedre komfort i selve kabinen. Vi har præsenteret den nye model for 30 forhandlere i Tyskland, der er vort største marked for denne type, og den blev meget positivt modtaget. Det er miljøkrav og politiske beslutninger på flere markeder, der ligger til grund for skiftet fra diesel til benzin, oplyser Jens Chr. Egholm.

Den kommende måneds tid skal Egholm A/S rigge om i produktionslokalerne i forbindelse med lanceringen af 2260-modellen, idet der naturligvis skal en række nye komponenter på plads i montagen.

- Vi er desuden i fuld gang med at færdiggøre model 2160, der er en større maskine. Vi forventer, at den kan introduceres til efteråret.

0/0
Annonce
112 For abonnenter

Formand for dyreværnsforening: Det største svineri mine frivillige har set

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Får en million kroner til nyt naturområde: Håber at starte byggeriet i 2020

Lemvig

Landsbyhøjskole for 24. gang: En uge med et hav af aktiviteter

Sport For abonnenter

Fra nummer 40 til nummer 1: Og sæsonens bedste spiller er...

Lemvig

Godt nyt til beboere i kommunens landsbyer: Spring gratis på bussen

Sport For abonnenter

TTH-direktør i den varme stol: Jeg håber HB rykker op, men de behøver ikke blive til en superligaklub...

112

35-årig tiltalt i voldtægtssag: Tippede selv skolen under falsk navn

Annonce