Annonce
Lemvig

14-årig dreng kører galt: I kritisk tilstand

Den 14-årige dreng blev alvorligt kvæstet i ulykken og blev derfor fløjet til sygehuset i Skejby med helikopter. Foto: Benny Gade
En mindreårig dreng sad bag rattet, da en personbil kørte galt på Strandvejen tidligt torsdag morgen. Drengen er fløjet til Skejby.

Lemvig: En dreng fra Lemvig på 14 år er blevet alvorligt kvæstet i en ulykke kort før klokken 5.30 torsdag morgen på Strandvejen i Lemvig.

Drengen blev fastklemt ved ulykken, og han havde blandt andet åbent benbrud og blev meldt i kritisk tilstand, oplyser vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi Jens Claumarch. Drengen er bragt til Aarhus Universitetshospital i Skejby. Han var tilsyneladende alene i bilen.

Vejen spærret

- Ifølge den første melding er bilen først kommet over i den modkørende vejbane, og derefter kørt af vejen, hvor den er kuret omkring 100 meter gennem noget græs og er ramt ind i et træ, fortæller Jens Claumarch.

Ulykken er sket umiddelbart nord for Museet for Religiøs Kunst, og vejen blevet spærret i begge retninger i en periode indtil en bilinspektør fik undersøgt stedet.


Ifølge den første melding er bilen først kommet over i den modkørende vejbane, og derefter kørt af vejen, hvor den er kuret omkring 100 meter gennem noget græs og er ramt ind i et træ

Jens Claumarch. vagtchef


Politiet kunne i dag til morgen ikke oplyse nærmere omkring omstændighederne ud over, at den 14-årige har kørt i familiens egen bil.

Drengens pårørende er blevet underrettet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
EM For abonnenter

Alle hold har været i kamp – vi kigger på fem højdepunkter og fem lavpunkter under EM indtil nu

Annonce