Annonce
Lemvig

Livets store fester bliver udskudt eller aflyst: En stor omsætning er væk

De store fester bliver udskudt på stribe for tiden. Genrefoto: Martin Voigt/Panthermedia/Ritzau Scanpix
Teltudlejer mister omsætning på grund af coronakrisen - blandt andet fordi konfirmationer bliver udskudt

Lemvig: De udskudte konfirmationer bliver mærkbare for blandt andet teltudlejer Kurt Staunstrup, Vadskærgård Teltudlejning.

- Alt er blevet aflyst. Enkelte er begyndt at genbestille, men vi ved ikke, om det kommer igang igen, konstaterer han.

Kurt Staunstrup er begyndt at indstille sig på, at omsætningen for maj måned bliver i omegnen af nul kroner, og han kan næppe hente, selv om konfirmationerne blot er udskudt til senere.

- Maj er jo ellers konfirmationsmåneden, som traditionelt er en stor måned for os. Måske starter det op igen i juni måned, men så støder det måske sammen med årets studenterfester, hvor jeg i forvejen har alt grej ude. Derfor kommer det ikke til at give mere omsætning, siger Kurt Staunstrup, der har omkring 20 telte, der kan udlejes.

En anden stor kunde, der også er usikker i år, er Lemvig Marked og Dyrskue.

- Da har jeg normalt 13 telte, så det vil ramme meget hårdt, hvis det bliver aflyst, siger han og frygter, at også sommerens Lemvig Cup kan blive ramt af aflysninger.

Kurt Staunstrup er et af de enkeltmands firmaer, der har svært ved at gøre brug af regeringens nye hjælpepakker.

- Det er svært at gøre op, hvor meget jeg mister i denne tid, for jeg har jo ikke en fast, månedlig indtægt. Sæsonen med telte er jo kun fem måneder, men jeg trods alt godt kan leje service og andet ud hen over vinteren. Men 25-50 procent af min omsætning vil i hvert fald være væk, vurderer han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

To mand reddet fra kæntret skib

Annonce