Annonce
Holstebro

En tredjedel af gavekortene til byens butikker blev hentet i weekenden

Holstebro Handelsstandsforening startede fredag med at uddele i alt 3.000 gavekort til byens butikker. I løbet af weekenden blev cirka 1.000 af dem afhentet. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Annonce

Holstebro: Det er stadig muligt at få fingrene i et gavekort på 400 kroner til byens butikker. I løbet af weekenden blev der hentet cirka en tredjedel af de 3.000 gavekort, der blev udlovet op til weekenden.

Handelschef Jens Kristian Larsen havde ellers håbet på, at bunken ville være sluppet op inden mandag. Men det varme vejr kom i vejen, og stranden og haven blev en hård konkurrent til shoppeturen.

- Vi må nok erkende, at vejret gjorde det svært, og så er der nok også nogen, der har været tilbageholdende i forhold til Covid-19, som ikke ville ned og stå for tæt, siger handelschefen.

Selvom alle gavekortene endnu ikke er sendt i hænderne på borgerne, er Jens Kristian Larsen tilfreds med effekten af initiativet.

- Vi kan se, at mange supplerer deres køb op, så de når over de her 1.000 kroner og kan få et gavekort, og det er jo lige netop det, der er ideen, siger han.

De resterende gavekort bliver delt ud i løbet af ugen efter samme princip som i weekenden. Kan man vise en kvittering på mere end 1.000 kroner fra en af de butikker, der er med i initiativet, får man et gavekort på 400 kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce