Annonce
Sport

En værre gang kluddermor, men det var nok til at sikre grundspils-finale mod Aalborg

Selv om han blev topscorer med syv mål måtte Magnus Bramming se sig selv blive pillet ud med et kvarter igen, efter landsholdsfløjen helt ukarakteristisk havde brændt seks af sine 13 afslutninger. Arkivfoto: Morten Stricker
TTH Holstebro spillede sig langt fra ud, men havde alligevel kvaliteten til at tage den sjette sejr ud af de seneste syv kamp, da KIF Kolding fredag aften gæstede Gråkjær Arena.

Holstebro: Måske husker du legen 'kluddermor' fra dengang, du gik i skole eller børnehave.

Deltagerne stiller sig i en rundkreds med hinanden i hænderne, godt viklet ind i hinanden, og så er det ellers op til kluddermor at få filtret kammeraterne fri. Det var den følelse, spillet på banen bragte frem, da TTH Holstebro fredag aften tog imod KIF Kolding i næstsidste runde af grundspillet.

Uskønt, en smule sjusket og mest af alt bare lidt en rodebutik. Især før pausen.

- Det blev meget rodet i første halvleg, hvor vi slet ikke får lagt den nødvendige fysik i vores forsvarsspil, men så havde vi heldigvis en fremragende Sebastian Frandsen i målet. Offensivt var det okay, men vi gjorde det for nemt for Kolding før pausen, fortæller Magnus Bramming.

Alligevel kunne hjemmeholdet gå til pausen foran med 17-15. Et vidne om, at vestjyderne for tiden er i en rigtig god forfatning, når man trods en halvsløj indsats stadigt kan overmatche et hold som Kolding.

Annonce

Skarpere defensiv

Men det siger næsten sig selv, at forsvarsspillet var udfordret i 1. halvleg, når TTH lukkede 15 mål ind til trods for at Sebastian Frandsen stod med en redningsprocent på 40.

Især Peter Balling og talentfulde Thomas Boilesen drev i perioder gæk med hjemmeholdets defensiv. Men det blev der strammet op på i pausen, hvilket hjalp TTH Holstebro til at få slået et solidt hul til sydøstjyderne.

- Da vi får skabt det der hul på seks-syv mål i begyndelsen af anden halvleg og stiller os lidt mere sammen i forsvaret, der døde kampen. Så var der ikke mere i Kolding og den skulle bare køres hjem derfra, siger Magnus Bramming.

Sebastian Frandsen havde en god arbejdsdag overfor Kolding-skytterne, som han efterhånden som kampen skred frem fik pillet selvtilliden helt ud af. Arkivfoto: Morten Stricker

Til sidst kunne cheftræner Søren Hansen endda tillade sig at spare profilerne og i stedet lade holdets unge bænkevarmere spiller kampen til ende.

- Det var lækkert, at vi lige kunne spare lidt spillere og jeg synes sådan set, vi har været gode til at få brugt vores bredde på det seneste, selv om vi er ramt af nogle skader, forklarer Magnus Bramming.

Annonce

Nu starter slutspillet

Sejren betyder, at TTH Holstebro før sidste spillerunde er lige i haserne på ligaens to tophold, Aalborg og GOG.

De to konkurrenter ligger på en delt førsteplads med 39 point, GOG dog for en kamp mindre, mens TTH Holstebro ligger lige efter med 38 point. Dermed kan TTH selv afgøre, om man skal slutte som nummer to eller tre i ligaen (et, hvis GOG går helt i stå), da sidste spillerunde byder på en udekamp mod netop Aalborg.

En sejr her vil sende TTH forbi mestrene og det er en drømmesituation at stå i.

- Nu starter slutspillet, for vi kommer efter alt at dømme i slutspilspulje med netop Aalborg, så det er både et ekstra point og et psykologisk overtag, vi spiller om i sidste runde, forklarer Magnus Bramming.

Kampen i tal

TTH Holstebro - KIF Kolding 30-24 (17-15)

HTH Herreligaen, 25. runde

Stillinger undervejs: 4-4, 7-5, 10-9, 13-11, 15-13, 17-15, 20-16, 23-16, 26-19, 28-21, 30-22, 30-24.

Mål, TTH: Magnus Bramming 7, Kay Smits 6, Allan Damgaard 3, Aaron Mensing 3, Jonas Porup 3, Odinn Rikhardsson 2, Jesper Munk 2, Christoffer Cichosz 1, Mathias Porsholdt 1, Tobias Bay 1.

Topscorer, KIF: Nicolaj Jørgensen 4, Peter Balling 4.

Udvisninger: TTH 4, KIF 4.

Kampen mod Aalborg spilles påskesøndag i Gigantium i Aalborg klokken 15.30. Alle kampe i sidste spillerunde spilles samtidigt.


Nu starter slutspillet, for vi kommer efter alt at dømme i slutspilspulje med netop Aalborg, så det er både et ekstra point og et psykologisk overtag, vi spiller om i sidste runde.

Magnus Bramming.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Lemvig

24-årig havde hash og peberspray

Lemvig

Dantrafo kom godt ud af 2020

Annonce