Holstebro

End ikke Prins Joachim vidste, at han skulle besøge Holstebro i dag

Prins Joachim er fyldt 50 år, og onsdag kunne Jydske Dragonregiment give ham en gave. Man kan se billeder fra besøget på JDR's Facebook-side og hjemmeside. Arkivfoto: Mads Nissen/Ritzau Scanpix
- Jeg har det faktisk godt med overraskelser, især når jeg efterfølgende kan konstatere, at det var af de gode, siger Prins Joachim om behageligt overraskelsesangreb.

Holstebro: En god gave består først og fremmest af et overraskelsesmoment, og det kriterie opfyldte Jydske Dragonregiment i allerhøjeste grad onsdag.

Regimentets gave i anledning af Prins Joachims 50 års fødselsdag bestod af en køretur i en Leopard 2A5 samt frokost i officersmessen. Hverken det - eller hvor det skulle foregå - anede prinsen noget om, da dagen begyndte.

- Ved Jydske Dragonregiment har det været en snæver kreds på cirka 20 personer, der har kendt til prinsens besøg, oplyser presse- og informationsofficer, kaptajn Max Veltzé.

Prinsen blev fløjet til Holstebro med Fennechelikopter, og ifølge JDR skulle han eftersigende have gættet mange gange forkert på, hvor turen gik hen - indtil han fra luften genkendte kasernen fra luften.

- Jeg har det faktisk godt med overraskelser, især når jeg efterfølgende kan konstatere, at det var af de gode, siger Prins Joachim i en pressemeddelelse.

Efter en tur i terrænet med kampvognen var der frokost i officersmessen med særligt inviterede fra regimentet og Hærens chefer.

Besøget varede i alt tre timer.

- Prinsen har en forkærlighed for fart, og kampvognen fik også, hvad den skulle have rundt på manøvrebanen i terrænet. Forlæns og baglæns. Så skal man som HKH Prins Joachim vælge transportmiddel, er det så Massey Ferguson eller Leopard 2? "Nu er mine dage med Massey Ferguson overståede, så nu er der dømt Leopard 2!", var Prinsens svar, står der også i pressemeddelelsen.

Efter besøget i Holstebro fløj Prins Joachim til Oksbøl, hvor endnu en tur i kampvogn ventede.

0/0
Annonce
Holstebro For abonnenter

Slagteriet får ti millioner: Penge kunne være brugt bedre på børn eller ældre

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Politikere: Vi skal arbejde videre med 10. klasse på gymnasiet

Lemvig

Trods fremgang til de konservative: Østerby beholder ordførerskaber

Lemvig For abonnenter

Provst om kirkerne: Måske skal vi bruge ressourcerne på en anden måde

Lemvig

Politikere har lagt vejen for omdannelse af industrikvarter: Kan blive til turist-, bolig- og handelsområde

Lemvig

Del af vej skyllet væk: Uvejr har skabt problemer flere steder

Lemvig For abonnenter

Tre huller i bybilledet fyldes ud

Lemvig

Lukker for flere børn i institution

Annonce