Annonce
Holstebro

End ikke Prins Joachim vidste, at han skulle besøge Holstebro i dag

Prins Joachim er fyldt 50 år, og onsdag kunne Jydske Dragonregiment give ham en gave. Man kan se billeder fra besøget på JDR's Facebook-side og hjemmeside. Arkivfoto: Mads Nissen/Ritzau Scanpix
- Jeg har det faktisk godt med overraskelser, især når jeg efterfølgende kan konstatere, at det var af de gode, siger Prins Joachim om behageligt overraskelsesangreb.
Annonce

Holstebro: En god gave består først og fremmest af et overraskelsesmoment, og det kriterie opfyldte Jydske Dragonregiment i allerhøjeste grad onsdag.

Regimentets gave i anledning af Prins Joachims 50 års fødselsdag bestod af en køretur i en Leopard 2A5 samt frokost i officersmessen. Hverken det - eller hvor det skulle foregå - anede prinsen noget om, da dagen begyndte.

- Ved Jydske Dragonregiment har det været en snæver kreds på cirka 20 personer, der har kendt til prinsens besøg, oplyser presse- og informationsofficer, kaptajn Max Veltzé.

Prinsen blev fløjet til Holstebro med Fennechelikopter, og ifølge JDR skulle han eftersigende have gættet mange gange forkert på, hvor turen gik hen - indtil han fra luften genkendte kasernen fra luften.

- Jeg har det faktisk godt med overraskelser, især når jeg efterfølgende kan konstatere, at det var af de gode, siger Prins Joachim i en pressemeddelelse.

Efter en tur i terrænet med kampvognen var der frokost i officersmessen med særligt inviterede fra regimentet og Hærens chefer.

Besøget varede i alt tre timer.

- Prinsen har en forkærlighed for fart, og kampvognen fik også, hvad den skulle have rundt på manøvrebanen i terrænet. Forlæns og baglæns. Så skal man som HKH Prins Joachim vælge transportmiddel, er det så Massey Ferguson eller Leopard 2? "Nu er mine dage med Massey Ferguson overståede, så nu er der dømt Leopard 2!", var Prinsens svar, står der også i pressemeddelelsen.

Efter besøget i Holstebro fløj Prins Joachim til Oksbøl, hvor endnu en tur i kampvogn ventede.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

CrossEyes i Lemvig har fået mere plads

Danmark For abonnenter

Bekymret statsminister vil udsætte åbning af nattelivet og varsler mundbinds-påbud

Annonce