Annonce
Sport

Endnu en guldmedalje til Helena ved DM

19-årige Helena Rosendahl Bach har indtil videre vundet to guldmedaljer ved kortbane-DM i Esbjerg. Arkivfoto: Morten Stricker
Også andendagen af kortbane-DM i Esbjerg bød på en guldmedalje til Holstebro Svømme Clubs Helena Rosendahl Bach.

Esbjerg: På førstedagen af årets danmarksmesterskaber på kortbane, var det i 400 meter fri, at Helena Rosendahl Bach svømmede sig til DM-guld, EM-kvalifikation og en ny personlig rekord.

Fredag gentog holstebroeren kunststykket på 200 meter butterfly, hvor hun med tiden 2.07.06 fik præcis det samme udbytte. DM-guld, kvalifikation til EM og en forbedring af hendes personlige rekord. Da hun i forvejen også havde klubrekorderne på begge distancer, er der selvfølgelig også tale om nye klubrekorder.

I 200 meter bryst fik Mikkel Thagaard rettet op på en skidt oplevelse i den indledende runde, da han i en flot finale forbedrede sin personlige rekord så den hedder 2.16,38. Præstationen udløste en samlet 5. plads i åben klasse, samt en sølvmedalje i ungdomsrækken.

Annonce

Slog 26 år gammel rekord

I B-finalen på 200 meter fri var Rasmus Nørfjand flyvende og tog tre sekunder af sin personlige rekord, så den nu lyder på 1:48,43.

Dermed slog han også en mindst 26 år gammel klubrekord, der i sin tid blev sat af klubkoryfæet Lars Sørensen med tiden 1:48,99. Lars Sørensen, som idag er direktør i Hovedstadens Svømmeklub, var ovenikøbet selv tilskuer til bedriften i Esbjerg Svømmehal fredag aften.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

VLTJ må klare sig uden reservetog

Lemvig

500 besøgte varmeværket

Annonce