Annonce
Sport

Endnu en guldmedalje til Helena ved DM

19-årige Helena Rosendahl Bach har indtil videre vundet to guldmedaljer ved kortbane-DM i Esbjerg. Arkivfoto: Morten Stricker
Også andendagen af kortbane-DM i Esbjerg bød på en guldmedalje til Holstebro Svømme Clubs Helena Rosendahl Bach.

Esbjerg: På førstedagen af årets danmarksmesterskaber på kortbane, var det i 400 meter fri, at Helena Rosendahl Bach svømmede sig til DM-guld, EM-kvalifikation og en ny personlig rekord.

Fredag gentog holstebroeren kunststykket på 200 meter butterfly, hvor hun med tiden 2.07.06 fik præcis det samme udbytte. DM-guld, kvalifikation til EM og en forbedring af hendes personlige rekord. Da hun i forvejen også havde klubrekorderne på begge distancer, er der selvfølgelig også tale om nye klubrekorder.

I 200 meter bryst fik Mikkel Thagaard rettet op på en skidt oplevelse i den indledende runde, da han i en flot finale forbedrede sin personlige rekord så den hedder 2.16,38. Præstationen udløste en samlet 5. plads i åben klasse, samt en sølvmedalje i ungdomsrækken.

Annonce

Slog 26 år gammel rekord

I B-finalen på 200 meter fri var Rasmus Nørfjand flyvende og tog tre sekunder af sin personlige rekord, så den nu lyder på 1:48,43.

Dermed slog han også en mindst 26 år gammel klubrekord, der i sin tid blev sat af klubkoryfæet Lars Sørensen med tiden 1:48,99. Lars Sørensen, som idag er direktør i Hovedstadens Svømmeklub, var ovenikøbet selv tilskuer til bedriften i Esbjerg Svømmehal fredag aften.

Annonce
Annonce
Kultur For abonnenter

Kære Svend. Næste gang jeg kommer til Danmark, ringer jeg naturligvis til dig... med varm hilsen og høj agtelse, Kathleen Kennedy

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Tøjeksperten lukker i Lemvig

Kultur

Kunstmuseum klar til at åbne

Annonce