Annonce
Sport

Endnu en hovedsponsor forlænger i Lemvig-Thyborøn Håndbold

- Lemvig-Thyborøn Håndbold er et af områdets store sportslige flagskibe og samlingspunkt for mange mennesker. Det er en klub med stærke rødder i lokalsamfundet, der med sine mange frivillige er med til at styrke sammenholdet og fællesskabet i området, siger Jørgen Søgaard-Andersen, administrerende direktør i Sparinvest. Foto: Morten Stricker
I forlængelse af at Vestjysk Bank forlængede dets hovedsponsorat med Lemvig-Thyborøn Håndbold har klubbens anden hovedpartner, Sparinvest, gjort det samme.
Annonce

Lemvig: De gode nyheder udenfor banen fortsætter i Lemvig-Thyborøn Håndbold, som har indgået en ny hovedpartneraftale med Sparinvest.

Sparinvest har været med som co-partner i Lemvig-Thyborøn Håndbold siden 2018, og er en partner som Vestjysk Bank via sit netværk har engageret i klubben. Efter Vestjysk Bank før jul indgik en ny to-årig aftale med klubben har Sparinvest valgt at følge trop med en et-årig forlængelse af dennes aftale.

De to forlængede aftaler sikrer et godt økonomisk fundament i fremtiden.

- Vi tror på Lemvig-Thyborøn Håndbold, og derfor fortsætter vi det gode samarbejde. I Sparinvest ønsker vi at bidrage til samfundsudviklingen og i samarbejde med de lokale pengeinstitutter, som vi samarbejder med, at støtte de lokale idrætsforeninger og klubber samt være med til at fremme de lokale kommuners mulighed for at skabe et trygt og attraktivt lokalsamfund at bo og arbejde i, siger Jørgen Søgaard-Andersen, administrerende direktør i Sparinvest, i en pressemeddelelse.

Annonce

Ro i hverdagen

For Sparinvest handler sponsoratet først og fremmest om, at man gerne vil være med der hvor lokalsamfundet er.

- Lemvig-Thyborøn Håndbold er et af områdets store sportslige flagskibe og samlingspunkt for mange mennesker. Det er en klub med stærke rødder i lokalsamfundet, der med sine mange frivillige er med til at styrke sammenholdet og fællesskabet i området, siger Jørgen Søgaard-Andersen.

Selvom klubben kigger ind i en mulig nedrykning fra HTH Herreligaen, kan Lemvig-Thyborøn Håndbold kigge ind i fremtiden med nogenlunde ro i maven rent økonomisk, med flere af klubbens største sponsorere på plads.

– Vi er meget stolte og glade for Sparinvests fortsatte tillid og engagement i Lemvig-Thyborøn Håndbold, og at vi kan fortsætte vores hovedpartnerkonstellationen med Sparinvest og Vestjysk Bank. Det giver os ro i hverdagen, så vi kan fokusere på at fortsætte klubbens strategi og arbejde, siger Tommy Bomholt Gay, bestyrelsesformand i Lemvig-Thyborøn Håndbold.


Vi er meget stolte og glade for Sparinvests fortsatte tillid og engagement i Lemvig-Thyborøn Håndbold, og at vi kan fortsætte vores hovedpartner-konstellationen med Sparinvest og Vestjysk Bank. Det giver os ro i hverdagen, så vi kan fokusere på at fortsætte klubbens strategi og arbejde.

Tommy Bomholt Gay, bestyrelsesformand.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv For abonnenter

Tidligere minkavler i Nørre Nissum: Vi har brug for en afklaring

Kultur

Indstilleren er nu selv blevet kandidat til Lemvig Prisen: - Jeg syntes de fortjener prisen

Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Annonce