Annonce
Struer

Endnu et mesterskab til rutineret makkerpar

Med en sejr i finaleløbet i Østjylland kan Børge Holm og Jørn Mørup kalde sig jysk-fynske mestre for 7. år i træk. Privatfoto
Holdene fra Struer dominerede finalen om det jysk-fynske mesterksab - Børge Holm og Jørn Mørup løb for 7. år i træk med guldet
Annonce

Struer. Det kan godt ske, at det lidt usædvanligt glippede for makkerparret Børge Holm, Thy Motor Sport, og Jørn Mørup, Struer & Omegns Motor Sport, at vinde deres 7. DM-guld i bilorientering i træk.

Det blev i stedet til en sølvmedalje. Men det forhindrede dog ikke makkerparret i at hapse deres 7. jysk-fynske mesterskab i træk, da fjerde og sidste afdeling af mesterskabet i weekenden 28. og 29. november blev kørt i et område mellem Århus og Randers.

Denne gang blev parret pustet i nakken af Struer-mandskabet Morten Jäger og Bent Mikkelsen, der gennemførte ruten med samme antal fejl som Holm og Mørup. Jäger og Mikkelsen endte løbet i en tid, der kun var to minutter langsommere end Holm og Mørup.
2. pladsen var lige nøjagtig nok til at Morten Jäger og Bent Mikkelsen kørte sig til en bronzemedalje i mesterskabet.

Også i den næsthøjeste klasse, A-klassen, var der nordvestjysk dominans. Struer kortlæser, Poul Bo Madsen, og hans chauffør, Lars Palle fra Grindsted, vandt således klassen foran to hold fra Thy Motor Sport. Men da Lars Palle og Poul Bo Madsen ikke har kørt tilstrækkeligt med afdelinger til at blive placeret i den samlede stilling, så var det Thy mandskabet, Erik Hald og Bjarne Madsen, der løb med sejren i den samlede stilling i A-klassen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kultur

Opbakning til Høfde 42-kæmperne

Annonce