Annonce
Lemvig

Energipenge til foreningslivet

- Vi er enige i bestyrelsen om, at vi tager afstemningen til efterretning, sagde formanden Anton Bro. Arkivfoto: Benny Gade
Jysk Energi ventes at udlodde yderligere tre millioner kroner til foreningslivet

Vestjylland: Jysk Energi ventes at udlodde yderligere tre millioner kroner til forenings- og fritidslivet.

På generalforsamlingen mandag aften blev der gennemført en vejledende afstemning om, hvordan indholdet i en ny pulje skal fordeles, og resultatet var ret klart. 41 stemte for at fordele pengene til kultur- og fritidslivet, 12 ønskede at bruge dem på at nedsætte tariffen, mens 16 ønskede pengene brugt til at gøre fibernettet billigere.

Det var bestyrelsen, der ønskede en tilkendegivelse fra deltagerne om, hvordan puljen skal anvendes.

Annonce

- Og vi er enige i bestyrelsen om, at vi tager det her til efterretning. De ekstra tre millioner bliver puljemidler til kultur- og foreningsliv, konstaterede formanden Anton Bro efter afstemningen.

Støttede sidste år

Det er ikke første gang, at Jysk Energi vælger at støtte foreningslivet på denne måde. Det skete også sidste år, hvor Jysk Energi valgte at lave en ekstraordinær udlodning på tre millioner kroner for at støtte forenings- og kulturlivet gennem coronakrisen. Pengene blev dengang uddelt til 99 forskellige foreninger.

På budgettet for 2021 har bestyrelsen ligeledes afsat en pulje til "regional udvikling" på tre millioner kroner, og det var fordelingen af denne pulje, der blev stemt om på aftenens generalforsamling.

De tre millioner kroner er et belød ud over de 1,2 millioner kroner, som i forvejen årligt bliver uddelt gennem Jysk Energis såkaldte sponsorpulje.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat For abonnenter

Det er en floskel, men den tæller også efter Eriksen i Parken: Der er ikke noget, der er så skidt, det ikke er godt for noget

Annonce