Annonce
Navne

Engelsk top-skuespiller roser Giuseppe: - Han var så utroligt sjov at arbejde sammen med

Skuespilleren Tom Hollander, kendt fra blandt andet Stolthed og fordom og Pirates of the Caribbean-filmene, var vild med at arbejde sammen med Giuseppe Bonifati. Foto:Peter Nicholls/Scanpix
Den engelske skuespiller Tom Hollander havde en fest, da han indspillede scener til ny BBC-serie med Giuseppe Bonifati fra Holstebro.
Annonce

Holstebro: Giuseppe Bonifati er ikke kun kendt som den velsyngende borgmesterkandidat fra Kunstpartiet og som manden bag det nye projekt om miljø og bæredygtighed, Kunstreaktoren, der rejser rundt i hele landet.

Den lille italiener har faktisk også en spirende, international skuespiller-karriere.

Han havde en mindre rolle som advokat (med meget store briller) i Ridley Scott's "All the Money in The World"(2017), og i 2018 blev han pludselig headhuntet til at spille en rolle i "Wonder Woman 1984", der endnu ikke har haft premiere. Desværre kom Giuseppe aldrig med i den film, fordi han befandt sig på teaterturné i Indien og ikke kunne nå frem til optagelserne, selvom han prøvede.

En anden fik derfor den rolle, der havde været tiltænkt ham.

Annonce

BBC-tvserie

Men nu vender Holstebros egen Giuseppe Bonifati tilbage på den internationale scene - denne gang på tv. Han er nemlig med i en tv-serie, "US", på fire afsnit, produceret af Drama Republic and Bandstand Productions for BBC One.

I tv-serien spiller han sammen med danske Sofie Gråbøl samt den prisvindende engelske skuespiller Tom Hollander, der blandt andet har været med i Gosford Park, Stolthed og fordom og Pirates of the Caribbean-filmene.

Giuseppe er med i det andet og tredje afsnit af tv-serien, der er baseret på en roman af David Nicholl.

Handlingen er kort fortalt den, at hovedpersonen Douglas Petersen (Tom Hollander), er en tilsyneladende lykkeligt gift mand, der glæder sig til sin omhyggeligt planlagte familieferie i Europa. Men alle planer falder fra hinanden, da hans kone meddeler, at hun ønsker skilsmisse. Er deres ægteskab virkelig ovre? Tjah, i hvert fald ikke, hvis det står til Douglas. Han overtaler konen til alligevel at tage med på Europa-rejsen, og den kommer til at forme sig som een lang kamp for at vinde hende tilbage.

Annonce

Times-interview

I forbindelse med at tv-serien får premiere på BBC 1 den 20. september var der forleden et interview med Tom Hollander i avisen The Times, og her fortalte skuespilleren om nogle scener fra et hotel-ophold i Venedig, som han synes, er meget sjovere i tv-serien end de er i romanen.


Giuseppe var ikke for meget, men det var jeg. Vi måtte skære i scenerne med min klovnen rundt, men under selve optagelserne havde jeg bare den der følelse af at: "Oh my God, den fyr er fantastisk".

Tom Hollander, skuespiller


Det er på hotellet i Venedig, at hovedpersonen Douglas udvikler et mistroisk, underspillet forhold til hotellets receptionist, spillet af Giuseppe Bonifati.

Tom Hollander sagde, ifølge The Times:

- Giuseppe var en skøn klovn. Jeg mener...jeg blev blev faktisk helt overgearet, da jeg mødte ham, fordi han var så sjov. Vi kom ind i en slags commedia dell'arte rutine med hinanden, som så bare viste sig at være for meget af det gode, da vi genså optagelserne. Giuseppe var ikke for meget, men det var jeg. Vi måtte skære i scenerne med min klovnen rundt, men under selve optagelserne havde jeg bare den der følelse af at: "Oh my God, den fyr er fantastisk".

Det er uvist om serien bliver vist i Danmark.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

KIMO: Find nu pengene til høfde 42

Lemvig

Jesper Andersen sælger Danbolig

Annonce