Annonce
Kultur

Ensemble MidtVest livestreamer koncert torsdag aften

Der går desværre nok et stykke tid endnu, inden vi kan sidde i en koncertsal og opleve Ensemble MidtVest. Men så må man glæde sig over de digitale muligheder for god musik. Foto: Caroline Bittencourt
Det skulle have været en turné, nu bliver det i stedet en koncert, man kan se via Facebook. Oplev Ensemble MidtVest og Esbjerg Ensemble torsdag aften.

Facebook: For et års tid siden havde det nærmest været utænkeligt at streame en koncert i stedet for at afvikle den live. Men nød lærer nøgen kvinde o.s.v.

Mens koncertsalene endnu står tomme, kan man torsdag den 11. marts kl. 19.30 opleve Ensemble MidtVest i en livestreamet koncert på Facebook.

Koncerten, der afholdes i samarbejde med Esbjerg Ensemble, var oprindeligt planlagt som en turné rundt i Danmark, men er nu – af grunde vi efterhånden alle kender – blevet til en online begivenhed.

Under livestreamingen opfører de to ensembler værker for større kammerbesætninger, som ensemblerne ikke er i stand til at opføre hver for sig.


Mellem værkerne vil der være artist talks med ensemblernes musikere og et interview med den unge danske komponist Lil Lacy.


Foruden det kan publikum hjemme i stuerne se frem til at opleve værket ”Sakura” af den nyudklækkede komponist Lil Lacy. Et japanskinspireret værk skrevet eksklusivt til de to ensembler.

Mellem værkerne vil der være artist talks med ensemblernes musikere og et interview med den unge danske komponist Lil Lacy.

Koncerten kan opleves via Ensemble MidtVests Facebook-begivenhed: https://fb.me/e/1WeqYUFhf eller Esbjerg Ensembles hjemmeside: https://esbjergensemble.com/ Koncerten radiotransmitteres desuden på DR P2 fredag d. 12. marts fra k. 19.20.

Program: Jean Francaix (1912-1997) Blæserkvintet nr. 1

Lil Lacy (f. 1985) ”Sakura” for blæsekvartet, strygetrio, klaver og percussion

Pause og interview med Lil Lacy

Samuel Barber (1910-1981) Sommermusik for blæserkvintet, opus 31

Richard Strauss (1864-1949) Metamorphosen for strygeseptet

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Lemvig

24-årig havde hash og peberspray

Annonce