Annonce
Navne

Erfaren miljørådgiver vender hjem til Vestjysk

Helle Borum. Pressefoto
Med 26 års erfaring indenfor miljø- og politisk rådgivning i landboforeninger er Helle Borum, 59 år, et velkendt navn i branchen. Fra 1. maj er hun efter 13 år igen ansat i Vestjysk i stillingen som miljø- og politisk rådgiver.

Ringkøbing: Den erfarne miljø- og politiske rådgiver, Helle Borum, er efter 13 år vendt tilbage til Vestjysk. Hun ser frem til igen at arbejde for landbruget i sin velkendte hjemstavnskommune.

Det skriver Vestjysk i en pressemeddelelse.

Med 26 års erfaring indenfor miljø- og politisk rådgivning i landboforeninger er Helle Borum, 59 år, et velkendt navn i branchen. Fra 1. maj er hun efter 13 år igen ansat i Vestjysk i stillingen som miljø- og politisk rådgiver. En ansættelse, som hun på flere måder betegner som at vende hjem.

Annonce

- Ringkøbing-Skjern kommune er min hjemkommune, som jeg er opvokset i, og som er det område, jeg kender bedst og brænder mest for. Så det glæder jeg mig meget til at beskæftige mig med igen, fortæller Helle Borum og fortsætter:

- Derudover er det hjemligt at komme tilbage til Vestjysk. Jeg er meget tiltrukket af Vestjysks flade organisationsstruktur og tanken om, at man godt kan være en mindre virksomhed, gavne landbruget og stadig have en sund forretning. Det giver mulighed for stærk tværfaglighed, nytænkning og videreudvikling, og det er vigtigt, når man vil bestå som mindre virksomhed.

Samlet et dreamteam

Helle Borum kommer fra en lignende stilling i Sagro, hvor hun også arbejdede med miljø- og politisk rådgivning. I sin nye stilling kommer Helle Borum til at dele sin tid ligeligt mellem miljøgodkendelser på svinebrug og miljø- og politisk rådgivning i tæt samarbejde med bestyrelsen i Vestjysk.

På begge områder glæder Ida Ringgaard, chefrådgiver i Vestjysk, sig over at have fået Helle Borum med på holdet.

- Den animalske produktion er i vækst i det vestjyske, og miljøpolitik er også et område, der fylder mere og mere. Derfor er det vigtigt, at vi har stærke kompetencer på de områder. Vi har i forvejen en meget stærk miljørådgiver på kvægsiden, og med ansættelsen af Helle synes jeg, vi har samlet et sandt dreamteam, siger Ida Ringgaard og tilføjer:


Vi har i forvejen en meget stærk miljørådgiver på kvægsiden, og med ansættelsen af Helle synes jeg, vi har samlet et sandt dreamteam.

Ida Ringgaard, chefrådgiver


- Helle kommer med en stor passion og faglighed indenfor både miljø og politik. Hun har en fantastisk evne til at tage hensyn til både landbruget og naturen, så der er plads til begge dele, og alle kommer ud som vindere, når der forhandles miljøsager.

Privat bor Helle Borum med kæresten Verner, som er landmand, i Hvingel nord for Ringkøbing. Hun har tre børn på 17, 27 og 32 år og bruger gerne fritiden på at lave keramik.

Annonce

Mange nyansættelser i Vestjysk

Det er ikke kun Helle Borum, der er blevet ansat ved Vestjysk i maj. De følgende seks medarbejdere er også nyansatte:

Ida Steffensen er ansat som salgskoordinator hos Danbolig. Hun kommer fra en kombineret stilling som sagsbehandler/trainee hos Nybolig. Ida er 23 år og er bosat i Ringkøbing.

Mads Rauhe er ligeledes nyansat hos Danbolig. Mads kommer fra en stilling som erhvervsrådgiver hos Ringkjøbing Landbobank og skal varetage salgs- og vurderingsopgaver. Mads er 26 år og bor i Ringkøbing.

Lene Thorgård Andersen er vestjysks nye statsautoriserede revisor. Lene kommer fra en stilling som statsautoriseret revisor hos EY i Herning, og hun skal nu være med til at udvikle og vækste VL Revision. Lene er 50 år og bor i Aulum.

Elsebeth Kirkeby Mathiesen er vestjysks nye driftscontroller. Hun har tidligere været ansat som bogholder/regnskabsassistent hos SAGRO. Elsebeth er 32 år og bor i Nr. Nebel.

Blandina Gloria Killerich er den ene af vestjysks to nye serviceassistenter. Blandina har hidtil fungeret som rengøringsmedarbejder hos vestjysk, og hun vil primært varetage rengøringsopgaver efter kl. 16.00 Blandina er 59 år og er bosat i Ringkøbing.

Lene Karlsen er ligeledes nyansat serviceassistent og har tidligere arbejdet som delikatessemedarbejder i Skjern. Hun vil være tilgængelig i dagtimerne og skal varetage mange forskellige funktioner. Lene er 49 år og bor i Stauning

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne

Hun har altid stået på ofrenes side

EM For abonnenter

Alle hold har været i kamp – vi kigger på fem højdepunkter og fem lavpunkter under EM indtil nu

Annonce