Annonce
Navne

Erfaren, ny leder af Firkløveren

Kristian Skovby Vind er i dag leder af Mejruphus og konstitueret leder af Firkløveren. Fremover bliver han fællesleder af Firkløverens fire institutioner. Pressefoto
Kristian Skovby Vind, 41 år, er Firkløverens nye leder. Han har været konstitueret i jobbet siden august 2020.
Annonce

Holstebro: Den 1. februar er det ikke længere en konstitueret leder, der står i spidsen for Firkløveren. Susanne Ebdrup, direktør for Børn og Unge, har valgt at ansætte Kristian Skovby Vind i stillingen.

- Jeg ser frem til at byde Kristian Skovby Vind velkommen som ny leder af Firkløveren. Kristian er en afholdt leder, som har været fire år i Mejruphus. Her har han skabt en veldrevet institution og ved at tilbyde ham lederjobbet i Firkløveren, får han nu mulighed for at prøve kræfter med en ny institution med flere medarbejdere og flere funktioner og på tilsvarende vis at sikre Firkløverens drift og udvikling, fortæller Susanne Ebdrup i en pressemeddelelse fra Holstebro Kommune.

Firkløveren består af afdelingerne Børnehuset Nova, Jættehøj Børnehave og Jættehøj Vuggestue og Skjoldgårdens Børnehus. I alt 200 børn bliver passet i de fire afdelinger i Firkløveren, der har et budget på ca. 16 millioner og 70 ansatte.


Forældrene er de vigtigste mennesker i børnenes liv, og derfor er min ambition også at tage mine erfaringer med forældreinddragelse med og sætte dem i spil Firkløveren.


- Jeg er meget glad for at få tilbudt stillingen her i Firkløveren. Noget af det jeg brænder for, er de mange udfordringer og den høje grad af kompleksitet, der findes i det pædagogiske område. Jeg glæder mig til at komme i gang med at udnytte det potentiale, siger Kristian Skovby Vind i pressemeddelelsen.

Annonce

Forældresamarbejde

Kristian glæder sig til at få fuldt fokus på Firkløveren, men synes også det er vemodigt at skulle sige farvel til børn, medarbejdere og forældre i Mejruphus.

- Som leder bliver man jo aldrig færdig, og derfor kan det godt være vemodigt at sige farvel, fordi der altid er opgaver, som man kan arbejde videre med. Jeg har været rigtig glad for samarbejdet med personale, forældre og -bestyrelsen i Mejrup. Bestyrelsen har været med meget langt inde i maskinrummet, og det har været med til at skabe nogle gode og konstruktive løsninger, siger Kristian og fortsætter:

- Forældrene er de vigtigste mennesker i børnenes liv, og derfor er min ambition også at tage mine erfaringer med forældreinddragelse med og sætte dem i spil Firkløveren. Særligt de gode resultater med at have forældrebestyrelsen tæt på, hvor beslutningerne bliver truffet har vist sig at være meget betydningsfulde.

Kristian Skovby Vind er uddannet pædagog og er i gang med diplomlederuddannelsen. Han kom til Holstebro Kommune i 2013 som leder af Vemb Børnehave, i 2015 blev han leder af Måbjerghus Børnehave, fællesleder i Mejruphus i 2017 og har siden 2020 været konstitueret leder af Firkløveren. Kristian bor i Holstebro, er gift med Jette og har to døtre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv For abonnenter

Tidligere minkavler i Nørre Nissum: Vi har brug for en afklaring

Kultur

Indstilleren er nu selv blevet kandidat til Lemvig Prisen: - Jeg syntes de fortjener prisen

Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Annonce