Annonce
Lemvig

Erhvervsområde er efterspurgt

Udkast til, hvad en ny lokalplan for erhvervsområdet ved Ringkøbingvej kan skabe plads til. Illustration fra Teknik- og Miljøudvalgets dagsorden
Går i gang med lokalplan, der skal beskrive, hvordan nyt erhvervsområde kan udnyttes bedst

Lemvig: Der er tilsyneladende så stor efterspørgsel på erhvervsområdet ved Lemvigs bygrænse, at kommunen nu går i gang med at lave en ny lokalplan for området.

Arealet er allerede udlagt til erhverv, men den seneste tid har kommunen fået flere henvendelser fra interesserede virksomheder, der ønsker at bruge det. Det er allerede kendt, at en gruppe ønsker at opfører en såkaldt padle-hal. Men der ud over ønsker formanden for teknik- og miljøudvalget, Steffen Damsgaard (V) ikke at oplyse, hvem der i øvrigt er interesseret.

- Der har været interesse, men der er ikke indgået aftaler. Det gør dog, at vi nu vil tilpasse lokalplanen efter nogle ønsker med udgangspunkt i, at der kan opføres flere bygninger, siger han.

Den nye lokalplan kommer også til at forholde sig til afstand til Ringkøbingvej, samt hvordan man sikrer sig et visuelt indtryk  af, at man nu nærmer sig Lemvig. Desuden bliver der tænkt en form for beplantning ind langs med Saturnvej, der fører ind i erhvervsområdet.

Nu går administrationen i gang med at tilrette lokalplanen, som efterfølgende skal ud i offentlig høring, inden den bliver vedtaget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Det betyder de nye indrejseregler for grænsehandlen: Efter disse datoer kan du handle i Tyskland

Annonce