Annonce
Sport

Et brændt straffe efter tid kostede sejren, men cheftræneren var tilfreds

Pelle Schilling endte med at blive skurken til sidst, men han leverede overordnet en god kamp og blev topscorer for Lemvig-Thyborøn. Foto: Johan Gadegaard.
Lemvig-Thyborøn stod med en gylden mulighed for at sikre sig sejren på udebane mod Ribe-Esbjerg, men Pelle Schilling brændte straffekastet efter tid. Det ændrede dog ikke på cheftræner Anders Thomsens overordnede billede af et godt opgør fra "De Røde".

Esbjerg: Det lignede ikke, at Lemvig-Thyborøn skulle ende i den situation.

Med et straffekast efter tid, som kunne have sikret dem sejren mod Ribe-Esbjerg. Det var de esbjergensiske værter som angreb for en et-målsføring med 15 sekunder tilbage, men en fejlaflevering af Nicolai Nygaard sendte Lemvig-Thyborøn afsted med chancen for sejren.

Det endte med et straffekast til Mark Nikolajsen, som Pelle Schilling skulle tage sig af, men han brændte. Som han i øvrigt også have gjort få minutter forinden.

Annonce

- Bare det at vi får fat i bolden og får os tilspillet chancen, er jeg tilfreds med. Det er klart, at vi er ærgerlige, men det var oplagt, at det var Pelle (Schilling, red), der skulle skyde, for han havde været sikker gennem opgøret.

- Han brænder dog på en dygtig målmand, og det er han selvfølgelig træt af, men det synes jeg ikke skal slå ham ud, siger Anders Thomsen, som er cheftræner i Lemvig-Thyborøn Håndbold.

Flot præstation

Han er meget tilfreds med, hvad han så fra sine spillere i opgøret.

- Jeg synes, at vi leverer rigtig flot, selvom noget af den sportslige værdi jo er gået ud af opgørene. Vi havde aftalt at evaluere mere på indsatsen end resultatet, og den synes jeg, at vi kan være rigtig tilfreds med, siger Anders Thomsen.

Kampen i tal

Ribe-Esbjerg HH - Lemvig-Thyborøn Håndbold 32-32 (16-18)

HTH Herreligaens kvalifikationsspil, 1. runde

Stillinger undervejs: 2-4, 6-6, 8-10, 10-13, 13-17, 16-18, 18-20, 20-22, 25-27, 29-29, 31-30, 32-32.

Mål, LTH: Pelle Schilling 7, Niels Lindholt 4, Jesper Kokholm 4, Mark Nikolajsen 3, Jonas Langerhuus 3, Nikolaj Spanggaard 3, Mikkel Sandholm 3, Søren Nørgaard 2, Christian Holm 2, Nicolai Pugholm 1.

Topscorer, REHH: Jonas Larholm 8.

Udvisninger: REHH 3, LTH 5.

Det kan være en svær kunst at skulle mobilisere kræfter, når sæsonens helt store mål, nemlig overlevelse i ligaen, er blevet klaret. Også den del var han dog tilfreds med.

- Vi har haft en god snak om, hvordan vi skulle gå ud og gøre tingene. Det kan være svært at suge luft ind og skulle sætte sig op en gang til, men jeg følte, at vi var der, siger Anders Thomsen.

- Vi fortsatte med at cementere, at vi hører til i ligaen i år på en svær udebane i Esbjerg. Vi skal være stolte af, at vi har skrevet historie for klubben med fjerde sæson i træk i ligaen, siger Anders Thomsen.

Næste opgave for ham og resten af LTH-mandskabet er lørdag 17. april, hvor holdet skal en tur til Fredericia.


Vi havde aftalt at evaluere mere på indsatsen end resultatet, og den synes jeg, at vi kan være rigtig tilfreds med.

Anders Thomsen, cheftræner Lemvig-Thyborøn Håndbold
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Lemvig

Endnu en flyttedag for kviktestcenter

Annonce