Annonce
Struer

Et perfekt løb i Struers gader

Der var overskud til at hilse på en bekendt blandt de mange tilskuere langs ruten. Foto: Johan Gadegaard
Run to the Beat blev afviklet under perfekte forhold for de næsten 3500 løbere - arrangørerne var glade for, at vejrguderne endelig lukkede for sluserne.

Struer: - Det er nok det bedste Run to the Beat, vi har haft, siger Struer Kommunes turist- og eventchef Kim Høfler, når han skal gøre status over den femte udgave af det store gadeløb i Struer med tilhørende afterparty med tre bands på scenen.

Der havde ellers været prøvelser nok for arrangørerne op til lørdagens store begivenhed. Først kom de bestilte trøjer ikke til tiden, og der måtte produceres nogle nye et andet sted. Så meldte Barbara Moleko afbud om fredagen på grund af sygdom, og bandet Midt om Natten måtte i hast hentes ind som reserve. Dertil kom, at fredagen bød på et mildest talt elendigt vejr til at stille telte m.v. op, da de hidsige regnbyger kom i en lind og ubehagelig strøm.

- Rent faktisk oplevede vi fredag en lokal hvirvelvind, der væltede både et telt samt borde og stole. Samtidig styrtede det ned med regn. Vi tænkte, at hvis dette vejr fortsætter, så bliver det nærmest et kaotisk løb. Lørdag formiddag kom der stadig nogle regnbyger. Men så stoppede det dårlige vejr heldigvis, og lørdag eftermiddag og resten af dagen var det perfekt. Det var dejligt, siger Kim Høfler.

Der var ikke helt udsolgt til Run to the Beat i år, men tallet var tæt på at snige sig op på de 3500 løbere, der har været til de to seneste, udsolgte udgaver. Tallet var 3200 om fredagen, og der var flere, der tilmeldte sig på dagen.

Det var dog ikke kun det vejrmæssige, der gjorde Run to the Beat til en god oplevelser for de mange løbere.

Annonce

De hurtigste

De hurtigste på Run to the Beats tre ruter var følgende:

5 kilometer: Jeppe Risvig 15.28 minutter.

10 kilometer: Morten Stilling 32.42 minutter.

Halvmaraton: Ulrik Heitmann 1.12.50 time.

Musik-opgradering

- Vi havde i år valgt at opgradere musikken, så vi i stedet for syg dj's havde 11 dj's ude på ruten, og det var noget, vi fik positiv respons på. Desuden havde vi de såkaldte powerzoner, hvor firmaer skabte en ekstra oplevelser for publikum og løbere. Her havde f.eks. Bremdal Radio og TV stillet nogle af deres produkter op ude på vejen og bidrog med musikken til at skabe en god stemning, siger Kim Høfler.

Aftenens musik faldt ifølge Kim Høfler også i publikums smag. Først var det Nicklas Sahl og dernæst Midt om Natten og Carpark North.

- Det var tre gode koncerter, og Carpark North sluttede virkelig med et brag, siger Kim Høfler.

Der er i øvrigt Run to the Beat i Struer til i hvert fald 2022. Før løbet sidste år kunne Struer Kommune nemlig offentliggøre, at der var indgået en fem-årig kontrakt med ejerne af Run To The Beat-konceptet, engelske IMG.

Den femte udgave af Run to the Beat er skudt i gang med god løbestil blandt deltagerne. Foto: Johan Gadegaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Fiskere fejrer jubilæum

112

Fællesskur i flammer lørdag morgen

Annonce