Annonce
Sport

Et 'uforståeligt' kollaps sendte 75.000 kroner til Vesterbro

Holstebro Håndbold blev sendt til tælling, efter det ellers så ud til, at holdet skulle køre en sikker sejr hjem i det østjyske. Foto: Johan Gadegaard.
Holstebro Håndbold lignede et hold, som var sikkert på vej mod den sejr, som kunne give dem puljefinalen mod Ajax i sidste runde. En forfærdelig 2. halvleg spændte dog ben.

Skanderborg: Om så man havde den største og mest effektive spåkugle i byen, så havde man ikke forudset det.

Da Lærke Christensen fem minutter inde i 2. halvleg bragte Holstebro Håndbold foran med 13-7, så var der intet, der pegede i retning, af at de to point ikke skulle gå til Holstebro.

Sådan endte det dog efter en 2. halvleg, som er svær at betegne som andet end forfærdelig og voldsomt skuffende for de hvidblusede.

Annonce

Der kunne anes tendenser til at angrebet var ved at gå i stå i 2. halvleg, og da Skanderborg fik en lillefinger endte de med at æde hele Holstebro-drømmen om førstepladsen og de 75.000 kroner, som i stedet blev sendt til Vesterbro, hvor Ajax København hører til.

- Det er en kæmpe skuffelse, vi har spillet to kampe, hvor vi skulle have vundet. Den her og mod Randers senest. Det er helt vildt at se, og så ved jeg godt, at vi er uden vores to playmakere (Camilla Pytlick og Jenny Carlson, red.), siger Pether Krautmeyer.

Andrea West Bendtsen havde svært ved at forstå, hvordan det kunne ende så galt.

- Det er meget, meget skuffende. Vi skal vinde sådan en kamp her. Jeg sidder lidt med en følelse af, hvad der lige er sket, og at det er lidt uforståeligt. Vi bliver handicappet af at de går frem i forsvaret, og så går vi ind i en boble, hvor vi ikke kan løse tingene.

- Jeg er mest af alt skuffet over, at vi ikke får justeret undervejs og får løst det, de kommer med, siger Andrea West Bendtsen.

Et grimt fravær

Holstebro Håndbold måtte undvære Jenny Carlson, som var sendt i karantæne efter der udbrød coronavirus i den svenske landsholdslejr. Der var forhåbninger om, at hun kunne testes negativ inden kampen og blive klar, men sådan gik det ikke.

Kampen i tal

Skanderborg – Holstebro Håndbold 21–20 (7–12)

Bambusa Kvindeligaen, kvalifikationsspil

Stillinger undervejs: 2–1, 2–5, 2–7, 5–9, 7–12, 7–13, 10–14, 13–14, 16–17, 19–19, 21–20

Mål, HOH: Lærke Christensen 4, Mie Isaksen 3, Isabella Fazekas Jakobsen 3, Andrea West Bendtsen 3, Emilie Bastrup Bertelsen 2, Sofie Østergaard 2, Julie Holm 1, Maja Edling Lauritsen 1, Josefine Dragenberg 1.

Topscorer, SKA: Sofia Deen 5.

Udvisninger: SKA 0, HOH 2

- Det er helt klart en problematik for os, at Jenny er ude, for hun plejer at kunne løse mange ting for os. Vi har trænet på det, men ikke på at de gik frem, og det bliver svært for os, når vi så samtidigt brænder så enormt mange store chancer, forklarer Pether Krautmeyer.

Andrea West Bendtsen erkender også, at det havde været optimalt med Jenny Carlson i truppen, men at det ikke burde være afgørende.

- Vi vil jo gerne spille med den kæde, som har spillet det meste af sæsonen, men det er ikke noget, vi har brugt så meget krudt på. Det er jo bare den næste i rækken, som skal byde sig til, siger Andrea West Bendtsen.


Vi vil nok gerne have solgt den for det her inden sæsonen, men lige nu er det godt nok skuffende.

Andrea West Bendtsen, Holstebro Håndbold


Camilla Pytlick sad fortsat ude med sin langtidsskade, og der var derfor mangel på bagspillere med ligaerfaring.

Annonce

En pyntekamp

I stedet for en kamp om førstepladsen og tiltrængte 75.000 kroner bliver sidste kamp mod Ajax nu en tam afrunding på sæsonen.

For selvom det alt overskyggende mål var overlevelse i ligaen, som har været sikret i et godt stykke tid, så er det en bitter pille at sluge, at der ikke kommer glasur på kagen.

- Nu var vi tæt på slutspillet, og vi burde have spillet os til den her finale, så det bliver jo lidt sådan, at mere vil have mere. Vi vil nok gerne have solgt den for det her inden sæsonen, men lige nu er det godt nok skuffende, siger Andrea West Bendtsen.

Den sidste kamp mod Ajax spilles 1. maj i Gråkjær Arena klokken 14.30.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Lokalbaner ønsker flere penge

Annonce