Lemvig

Event- og handelschef stopper

Event- og handelschef Michael Vendelbo har sagt sit job op i Lemvig Kommune og stopper med udgangen af januar måned. Arkivfoto

Michael Vendelbo har efter tre år i stillingen valgt at søge nye udfordringer i Thisted Kommune

LEMVIG: - Jeg synes, at rammerne i den nye organisation er blevet sværere at arbejde under, og det er baggrunden for, at jeg har valgt at sige mit job op som event- og handelschef i Lemvig Kommune med udgangen af januar, siger Michael Vendelbo, der for tre år siden blev ansat i et projekt, der havde til formål at skabe flere events og aktiviteter generelt i både Lemvig og Thyborøn.

- Det har været tre spændende år, hvor vi har skabt mange succes'er, og det viser evalueringsrapporten også. Jeg har dog også i perioder følt mig som en énmandshær, der skulle gribe alle bolde, hvis idéerne skule føres ud i livet. Derfor havde jeg et ønske om mere økonomi og flere hænder i det projekt, som blev gjort permanent i Lemvig Kommune i efteråret. Jeg har stor respekt for, at turismen med mange nye tiltag prioriteres højere, men konklusionen blev altså, at jeg ikke kunne se mig selv i den varige stilling i den nye organisation, uddyber Michael Vendelbo.

Han har truffet beslutningen henover julen og nytåret, og den er taget til efterretning på Lemvig Kommune.

- Vi er utroligt kede af, at Michael Vendelbo stopper. Han har udført et stort arbejde og skabt fine resultater gennem de tre år i det oprindelige projekt. Vi har kunnet se frugten af hans indsats gennem de mange arrangementer, der er stablet på benene, siger kommunaldirektør Lars Keld Hansen.

Stillingen som event- og handelschef bliver nu opslået, og Lars Keld Hansen håber, at stillingen bliver besat pr. 1. april.

Michael Vendelbo har fundet et nyt job - i Thisted Kommune.

- Flere parter har på sidelinien vist interesse for, hvad der foregik i Lemvig, og jeg har fået flere interessante henvendelser. 1. februar tiltræder jeg derfor et job i Thy Designforum, der er et nyt selskab, der skal fremme aktiviteterne i handelslivet i Hurup, Hanstholm og Thisted - et job, der i bund og grund ligner den stilling, jeg har haft i Lemvig Kommune, oplyser Michael Vendelbo.

Event- og handelschefen stopper i Lemvig Kommune den 31. januar.

0/0
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Vil danne korps af frivillige: Skal styre trafikken i stedet for hjemmeværnet

Lemvig

Landmand mødt af kritik: Kunne have gjort mere for at mindske lugten

Holstebro

Ulvepar har fået hvalpe: Nu advarer forskere mod ulveturisme

Lemvig For abonnenter

Hjemmeværnet melder pas: Vil ikke assistere ved motionsløb

Lemvig For abonnenter

Man bliver nølende over for at anbefale andre at bosætte sig her

Lemvig For abonnenter

Miljøtilladelse til smågrise-producent skal diskuteres i byrådet: Naboer vil have sagen i ny høring

Lemvig

Siden finanskrisen: Lemvig i top tre over økonomisk vækst

Lemvig

Vindbranche: Fiskeri og olie blokerer for Nordsøen som grønt kraftværk

Annonce