Annonce
Holstebro

Får en million til stiforbindelse

Det bliver forhåbentligt snart mere sikkert at tage cyklen fra Vind til Sørvad. Arkivfoto

Der bliver nu frigivet en million fra Herning Kommune til en stiforbindelse mellem Sørvad og Vind.

Sørvad/Vind: Borgerforeningerne i Vind og Vinding har igennem mange år ønsket, at der bliver skabt en cykel/gangsti mellem de to byer. Og nu ser drømmen ud til at være kommet et skridt nærmere. Ihvertfald har Herning Kommune på byrådsmødet den 15. maj frigivet 1,033 millioner kroner til anlægningen af en sti. I første omgang var pengene øremærket en asfaltering af stien fra Sørvad til Skjernvej, men borgerforeningen ønskede, at pengene skulle anvendes anderledes - på en stiføring fra Skjernvej og ind til Vind i stedet - i forlængelse af Digevej. Dén ide ser nu ud til at blive til virkelighed.

- Der mangler i første omgang noget jord, man skal have eksproprieret. Det vil man se på i første omgang, så ser man på, hvor meget sti man kan få bagefter for de resterende penge, siger Sørvad-politiker i Herning Kommune, Jens-Bernhard Knudsen (V).

Det forventes, at der for det afsatte anlægsbeløb kan erhverves det tilstrækkelige areal til en stiforbindelse, og at der for et eventuelt restbeløb kan udføres arbejde, der gør stien egnet som trampesti i første omgang.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Lemvig

Endnu en flyttedag for kviktestcenter

Annonce