Annonce
Lemvig

Fællessang i Lemvig: Synger solen ned

Vægterne sang for ved fællessangen sidste år, og det gør de igen i år. Torsdag den 9. juli er første gang, hvor solen synges ned. Pressebillede
Fire torsdage i juli er der Lidenlund-aftner, hvor solen synges ned med fællessang, og hvor man kan se veteranbiler.
Annonce

Lemvig: Det var en succes sidste år, og det bliver det forhåbentlig igen i år.

Det drejer sig om fællessang i Lemvig. Fire torsdage i juli er der Lidenlund-aftner ved Restaurant Luna på havnen. Den første af slagsen finder sted torsdag den 9. juli, og solen synges ned kl. 20.

Det var handels- og eventchef Mai Lindgaard, der sidste år fik ideen til i fællesskab at synge solen ned. Det var en nyskabelse, der blev taget særdeles godt imod.

- Vejret var afgørende for fremmødet. Det regnede kraftigt en af aftnerne, og her kom der alligevel 75. På den bedst besøgte aften med flot sommervejr var der over 300 deltagere, siger Mai Lindgaard, der tiltrådte i april sidste år som handels- og eventchef i Lemvig Kommune.

Sidste år blev der hver aften sunget de samme tre sange: De to kendte Thøger Larsen-sommersange, "Du danske sommer" og "Danmark nu blunder den lyse nat", og "Blæsten går frisk over Limfjordens vande".

Her kan vi lige tilføje, at "Du danske sommer" også i år er særdeles aktuel. Ja, vi elsker stadig sommeren, selv om den har sveget os lige lovlig meget på det seneste.

Annonce

Flere sange i år

- I år synger vi stadig de samme tre sange, men vi har udvidet programmet, så der bliver yderligere to-tre sange. Sidste år var der flere, der mente, at fællessangen var for hurtigt overstået, siger Mai Lindgaard.


I år synger vi stadig de samme tre sange, men vi har udvidet programmet, så der bliver yderligere to-tre sange.

Mai Lindgaard, handels- og eventchef


Sangene kan i år synges fra en ny Lemvig Sangbog, som Lemvig Handel har fået trykt med sponsorhjælp. Det er en lille net sag på cirka 20 sider, hvor sangene er inddelt i tre temaer: Lemvig, Limfjorden og sommer.

Sangbogen - eller hæfterne - udleveres ved fællessangen, og man er velkommen til at beholde dem.

Det er vægterne fra Lemvig Kjøbstads Vægterlaug, der styrer fællessangen på kajen.

Hvis der kommer flere end 100, som forsamlingsforbuddet p.t. lyder på, bliver deltagerne delt op i grupper.

Annonce

Veteranbiler på kajen

Foruden fællessangen lyder aftenmenuen også på "veteranbiler og dækspark". Medlemmerne af Lidenlund Veteranbilklub fra Lemvig dukker op med deres flotte eksemplarer af de gamle biler.

Vejret er formentlig afgørende for, hvor mange af de skinnende, nostalgi-fremkaldende køretøjer, der triller ind på kajen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Debat: Kostråd – ikke klimaråd

Annonce