Annonce
Lemvig

Fængslet for grov vold

Manden accepterede varetægtsfængslingen, der foreløbig er fastsat til fire uger. Arkivfoto
Annonce

Lemvig/Holstebro: En 30-årig mand er torsdag formiddag varetægtfængslet i fire uger for grov vold og ulovlig tvang overfor en 22-årig kvinde.

Parret deler adresse i en lejlig i Lemvig, hvor de 26. oktober røg ud i et opgør mod hinanden. I retten blev den 30-årige sigtet for blandt andet at have taget kvælertag på kvinden, tildelt hende flere slag i ansigtet samt trampet hende i maven. Desuden har han ifølge anklageren kastet kvinden ind i et bord eller radiator samt anvendt ulovlig tvang ved at true kvinden til at lade sig binde. Desuden er han sigtet for hærværk ved at kaste med en telefon.

Den 22-årige kvinde har fået flere mærker efter volden, men det har dog ikke været nødvendigt med direkte hospitalsindlæggelse.

Under retsmødet erkendte den 30-årige både hærværk og ulovlig tvang, men mente ikke, at volden var af samme omfang og alvor som beskrevet at anklagemyndigheden. Han accepterede dog alligevel at lade sig varetægtsfængsle i fire uger, mens sagen bliver yderligere efterforsket og kan komme for retten.

Volden er foregået i en lejlighed i Lemvig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Debat: Kostråd – ikke klimaråd

Annonce