Erhverv

Færre storme giver billigere forsikringer

2018 var et stille år, hvad angår storme og skybrud,. Arkivfoto: Johan Gadegaard

GF Forsikring giver kunderne besparelser på forsikringer efter et 2018 med få storme og skybrud.

Holstebro/Struer/Lemvig: I 2018 var der færre storme og skybrud end normalt.

Det betyder direkte fordele for GF Forsikrings kunder i Lemvig, Struer og Holstebro.

Det kundeejede forsikringsselskab, der kører med overskudsdeling, har netop opgjort de samlede skader fra 2018. Og resultatet er på landsplan en gevinst til kunderne på 130 millioner kroner, primært på grund af færre storme og skybrud, men også på grund af færre indbrud. I Region Midtjylland får GF-kunderne del i et overskud på 30,5 millioner kroner.

- Det er altid dejligt, at vi kan fortælle vores kunder, at der er penge at spare på forsikringerne i 2019 på grund af overskudsdelingen. I runde tal er det et beløb på mellem 500 og 1500 kroner for en lokal familie, som har samlet alle sine forsikringer hos GF Forsikring, siger Connie Bruun i en pressemeddelelse. Hun er formand for GF Nordvest, der har kontor i Holstebro.

På bilforsikringerne kan kunderne se frem til en besparelse

- Vi ved fra vores kunder, at det ikke blot handler om størrelsen på en eventuel overskudsdeling, men også at de tillægger den solidariske dækning stor betydning. At vi løfter i flok. På den måde sikrer overskudsdelingen jo, at vi alle betaler den rigtige pris for forsikringerne, fortsætter hun.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig For abonnenter

Brydebol fik sin godkendelse trods nabo-protester: Vi gør det for at mindske lugtgenerne

Lemvig

Landmand mødt af kritik: Kunne have gjort mere for at mindske lugten

Holstebro

Ulvepar har fået hvalpe: Nu advarer forskere mod ulveturisme

Lemvig For abonnenter

Hjemmeværnet melder pas: Vil ikke assistere ved motionsløb

Erhverv

Grundfos om tidlig pension: - Det er et farligt spor at gå nedad

Med 4.500 ansatte i Danmark er Grundfos en af de helt store arbejdspladser, og koncernchef Mads Nipper har nøje fulgt dannelsen af en ny regering. Den kommende statsminister Mette Frederiksens (S) løfte om at finde en løsning, så nedslidte kan trække sig tidligere tilbage fra arbejdsmarkedet, er den største bekymring for Grundfos-chefen. - Der er lavet mange reformer på det danske arbejdsmarked i de seneste år, og det er en væsentlig grund til, at vi har den velstand, som vi har i dag. Jeg har stor sympati for dem, som reelt er nedslidte, men det er et farligt spor at gå nedad at sige, at vi de facto skal have en tidligere tilbagetrækning, siger Mads Nipper. Han mener, at det er muligt at skabe en brugbar løsning ude på de enkelte virksomheder. - Vi har rigtigt mange kolleger, der er godt oppe i 60'erne, og som slet ikke har lyst til at trække sig tilbage, selvom de stået ved maskiner hele deres liv. Vi kan finde nogle fleksible modeller, så de kan arbejde i et lidt lavere tempo. At trække dem helt ud er farligt, for det er mennesker, der skaber en masse værdi, siger Mads Nipper. Til gengæld er han tilfreds med udsigten til, at flygtninge, der mister deres opholdsgrundlag, kan blive i Danmark, hvis de allerede er i fast arbejde. - Vi har en del flygtninge og har taget opgaven på os med at uddanne og dygtiggøre de mennesker. Hvis de skulle sendes tilbage, ville det være hovedrystende håbløst for virksomheden og for Danmark som samfund, siger Mads Nipper.

Lemvig

Vil danne korps af frivillige: Skal styre trafikken i stedet for hjemmeværnet

Lemvig For abonnenter

Man bliver nølende over for at anbefale andre at bosætte sig her

Lemvig

Siden finanskrisen: Lemvig i top tre over økonomisk vækst

Lemvig

Vindbranche: Fiskeri og olie blokerer for Nordsøen som grønt kraftværk

Annonce