Erhverv

Fætter BR kan vende tilbage til Holstebro

BR-butikken i Holstebro har været lukket siden mellem jul og nytår. Nu er Salling Group ved at købe BR ud af konkursboet. Foto: Johan Gadegaard

Salling Group har torsdag formiddag offentliggjort købet af legetøjskæden Fætter BR. Dermed er der åbnet for et comeback i Holstebro.

Holstebro: Børn og andre legetøjstrængende personer må i øjeblikket kigge langt efter en butik i Holstebro, efter at Toys'R'Us og Fætter BR gik konkurs mellem jul og nytår.

Men nu kan der være nyt håb på vej.

Salling Group, der står bag kæder som Føtex, Netto og Bilka, har indgået en aftale om at købe store dele af Fætter BR. Handlen dækker TOP-TOY's samlede danske varelager samt rettigheder til BR-brandet i Danmark. Aftalen omfatter ikke rettigheder til Toys'R'Us-brandet.

Administrerende direktør i Salling Group Per Bank siger i en pressemeddelelse om aftalen mellem kurator i TOP-TOY og Salling Group:

- Der er tale om en strategisk vigtig aftale for Salling Group, da konkurrencen på legetøjsmarkedet er markant forstærket de seneste år. Med aftalen sikrer vi, at legetøj fortsat er en vigtig del af kundernes indkøbsmuligheder i de fysiske butikker i hele landet, og at legetøjssalget ikke alene flytter over på udenlandske webshops. Hvordan BR-brandet på sigt vil blive anvendt, har vi ikke taget endelig stilling til endnu.

Salling Group køber ikke den samlede virksomhed, og aftalen omfatter således ikke overtagelse af fysiske butikker eller medarbejdere.

Dagbladet Børsen var det første medie til at fortælle om opkøbet. Og avisen beretter, at BR kan blive en del af eksisterende Bilka og Føtex-butikker, der sælger legetøj i forvejen. Der kan også blive tale om, at de bedst fungerende BR-butikker kan fortsætte.

Det giver flere muligheder i Holstebro, hvor der både er Bilka og en nu lukket BR-forretning, der så sent som i efteråret skiftede adresse i gågaden i Holstebro.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Kursændring: Nu må Claudis Have godt servere alkohol

Lemvig

Hvem skal være årets frivillige

Holstebro For abonnenter

I klemme hos Vestforsyning: Beboere skal betale 108.000 kroner for nye vand- og varmerør

Kultur

Her har man ikke mærket til truslen fra computeren

Lemvig

35 kilometer gravearbejde med spændende fund er snart afsluttet

Struer For abonnenter

Finn fik flænset sin elskede Alfa Romeo på sin fødselsdag

Lemvig

Plads til flere blomster: - Det må gerne være visuelt dejligt at se på

Annonce