Annonce
Håndbold

Førerholdet fra NSK vil nødigt rykke op: Bedre at bevare hyggen og øllene

Der er ingen grund til at gå benhårdt efter en oprykning til 2. division, mener Naur-Sir-Krunderups træner Kasper Vinding. NSK ligger dog på førstepladsen. Arkiv: Morten Stricker
Naur-Sir-Krunderup, der i øjeblikket er det mest scorende hold i herrernes 3. division, tager gerne en sæson mere i 3. division, selvom mandskabet topper puljen efter torsdagens sikre sejr på 32-17 over Funder GF.
Annonce

Krunderup: Der er fart over feltet og masser af mål, når de hvidklædte herrer fra NSK optræder i 3. division i denne sæson.

Det blev torsdag aften endnu et glimrende eksempel på, da Kasper Dam Hansen og eks-ligaspiller Lasse Justesen, kom på scoringstavlen henholdsvis ti og ni gange mod et afbudsramt bundhold fra Funder.

- Når vi får fat og står godt i forsvaret, skal vi bare frem med det samme. Det giver en masse afslutninger og mange mål. Lasse (Justesen, red.) havde fire-fem skud på stolpen, hvor målmanden var helt væk, så vi kunne have scoret endnu flere, fortæller træner Kasper Vinding efter sejren på 32-17.

NSK er i skrivende stund det farligste hold i 3. division. 30 mål har herrerne i gennemsnit scoret per kamp.

Kampen i tal

Naur-Sir-Krunderup - Funder GF 32-17

Håndbold, 3. division

Mål, NSK: Kasper Dam Hansen 10, Lasse Justesen 9, Jesper Ahle 4, Rasmus Kongsgaard 2, Rasmus Thorsen 2, Nicolai Ellebæk 2, Poul Friis 2, Jacob Søndergaard 1

Udvisninger: NSK 0, Funder 2

Annonce

Vil blive i rækken

Torsdag indtog målfarlige Naur-Sir-Krunderup førstepladsen, men godt halvvejs inde i sæsonen håber Kasper Vinding ikke, at det er en placering, der stadig tilhører holdet fra landsbyklubben efter sæsonens sidste kamp.

- Vi vil gerne kunne hygge os og drikke øl, og så er det svært at få folk til at træne. Det er også derfor, vi spiller 'hverdagskampe', hvor det er nemmere at lokke folk med. Vi skal ikke i 2. division, lyder det fra cheftræneren.

Lige bag sig har mandskabet da også HC Midtjylland, der - ligesom de fleste andre hold i puljen - har en kamp på hånden.

Annonce

Spiller ikke for at tabe

Dermed ikke sagt at NSK fremover går på banen med tanken om at smide det hele over bord og gå efter nederlaget, hvis en oprykning nærmer sig mod slutningen. Mon ikke spillerne ville tage en oprykningsfest med et smil.

- Når først man spiller, spiller man ikke for at tabe. Det er klart. Men snart har vi mange svære udekampe, så den næste halvdel af sæsonen skal nok blive anderledes, fortæller træneren.

Alligevel har tanken om muligheden for et spændende og lokalt playoff-drama efter årsskiftet strejfet Kasper Vinding.

- Vi har joket lidt om, at det kunne være sjovt at møde Tvis, der har det svært i 2. division. Men lur mig om ikke Tvis bliver i puljen, og vi heller ikke skal spille om oprykning, spår han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

14-årig død efter ulykke

Lemvig

Kørte med promiller i blodet

Lemvig

Kirke var til salg i seks dage

Lemvig

- Vi har planer om et legeland

Debat

Ingen fik direkte besked om nedlukningen

Lemvig

Larm og ballade i Lemvig by

Annonce