Lemvig

Første valgmøde er faldet på plads

Folketingsmedlem Annette Lind (S), der er valgt i Holstebro, er blandt deltagerne i et valgmøde på seminariet i Nørre Nissum. Arkivfoto
Kun datoen mangler for valgmøde på seminariet i Nørre Nissum, hvor uddannelse kommer på dagsordenen

Nørre Nissum: Få minutter efter folketingsvalget var udskrevet, kunne projektleder Morten Bramming fra Uddannelsesdebatten i Nørre Nissum offentliggøre, at det første valgmøde i valgkampen er faldet på plads.

Seminariet i Nørre Nissum skal lægge lokaler til at valgmøde, hvor de lokale folketingsmedlemmer og -kandidater skal debattere uddannelse. Annette Lind (S) er på podiet med Thomas Danielsen (V), Andreas Steenberg (R), Orla Østerby (C) samt Signe Munk (SF).

- Vi vil gerne lave nogle events, der ligger i forlængelse af Uddannelsesdebatten, og nogle af de events kommer til at ligge både før og efter den egentlige Uddannelsesdebat, der bliver afholdt i begyndelsen af september. Flere af de politikere, der kommer til valgmødet er nogle af dem, der plejer at være med ved Uddannelsesdebatten, siger Morten Bramming, der selv skal fungere som moderator ved valgmødet.

Det er endnu ikke fastlagt, hvornår valgmødet med de fem lokale politikere skal finde sted. De fem politikere er i gang med at få koordineret deres kalendere for at finde datoen.

- Bliver det et valgmøde i dagtimerne vil det formentlig hovedsageligt være studerende, der vil være at finde blandt tilhørerne. Men bliver det i stedet et aftenmøde bliver det et andet segment, der får mulighed for at være med. Det er alle, der har en interesse for uddannelse, der så kan komme, siger Morten Bramming.

0/0
Annonce
Lemvig

For sent at lave om - yngste skolebørns skoledag bliver ikke ændret

Lemvig For abonnenter

Kvinder mødes til grin, tåhylere og sved på panden

Lemvig

Færre deltagere løb stafet rundt om søen

Lemvig For abonnenter

Godt med motion i den friske luft

Lemvig

Mindehøjtidelighed for søslaget

Lemvig For abonnenter

Politikere afkrævet svar: Hvornår renses høfde 42 op?

Lemvig

Helmig meldte afbud til Haze - nu er afløser klar

Annonce