Lemvig

Første valgmøde er faldet på plads

Folketingsmedlem Annette Lind (S), der er valgt i Holstebro, er blandt deltagerne i et valgmøde på seminariet i Nørre Nissum. Arkivfoto
Kun datoen mangler for valgmøde på seminariet i Nørre Nissum, hvor uddannelse kommer på dagsordenen

Nørre Nissum: Få minutter efter folketingsvalget var udskrevet, kunne projektleder Morten Bramming fra Uddannelsesdebatten i Nørre Nissum offentliggøre, at det første valgmøde i valgkampen er faldet på plads.

Seminariet i Nørre Nissum skal lægge lokaler til at valgmøde, hvor de lokale folketingsmedlemmer og -kandidater skal debattere uddannelse. Annette Lind (S) er på podiet med Thomas Danielsen (V), Andreas Steenberg (R), Orla Østerby (C) samt Signe Munk (SF).

- Vi vil gerne lave nogle events, der ligger i forlængelse af Uddannelsesdebatten, og nogle af de events kommer til at ligge både før og efter den egentlige Uddannelsesdebat, der bliver afholdt i begyndelsen af september. Flere af de politikere, der kommer til valgmødet er nogle af dem, der plejer at være med ved Uddannelsesdebatten, siger Morten Bramming, der selv skal fungere som moderator ved valgmødet.

Det er endnu ikke fastlagt, hvornår valgmødet med de fem lokale politikere skal finde sted. De fem politikere er i gang med at få koordineret deres kalendere for at finde datoen.

- Bliver det et valgmøde i dagtimerne vil det formentlig hovedsageligt være studerende, der vil være at finde blandt tilhørerne. Men bliver det i stedet et aftenmøde bliver det et andet segment, der får mulighed for at være med. Det er alle, der har en interesse for uddannelse, der så kan komme, siger Morten Bramming.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro For abonnenter

Han havde fjernvarmenettet i hovedet

TTH Herrer

I Mikkel Hansens rige er der kun en konge

HB For abonnenter

Et point var næsten tyveri, men 'Zetter' ville have alle tre

112

Taget udbrændte: 80 grise overlevede ildebrand

Kultur For abonnenter

Bent Busk er som sin berygtede taske - altomfavnende

Holstebro

Borgerlige vielser vinder over kirkebrylluppet

Danmark For abonnenter

At være læge, eller ikke at være læge: Stig Gerdes og Styrelsen for Patientsikkerhed mødes i retten

Lemvig

Kursændring: Nu må Claudis Have godt servere alkohol

Lemvig

35 kilometer gravearbejde med spændende fund er snart afsluttet

Annonce