Annonce
Læserbrev

Førstegangsvælger. Så tag dog miljøproblemerne alvorligt

Sebastian Kølbæk. Privatfoto
Annonce

Debat: Jeg fyldte 18 år for et par dage siden.

Igennem hele min levetid har jeg skullet høre på, at vi blev nødt til at gøre noget ved klimaforandringerne, men der er for mig at se, slet ikke blevet lagt nok handling bag de flotte ord fra politikerne.

Venstre har siddet med ansvaret som regeringsparti i 14 ud af mit 18 år lange liv, og alligevel har de ikke formået at tage klimaet alvorligt. Den venstreledede regering vi har i dag, har ført en kulsort miljøpolitik. I de sidste fire år har de droppet nationale mål om CO2-reduktion, modarbejdet investeringer i den kollektive trafik, og har fejlet i at beskytte vores grundvand imod forurening. Der er brug for en ny regering, som vil tage problemerne for miljøet alvorligt.

Mogens Jensen fra Socialdemokratiet er opstillet her i storkredsen, og han har som en af sine klare mærkesager at få Danmark tilbage i den grønne førertrøje. Danmark er ikke længere et foregangsland ude i verden på det grønne område, men det kan det blive igen.

Det kan ikke passe, at min generation skal lide under, at tidligere generationer har ignoreret udfordringerne og har videregivet efterslæbet til os. Derfor bruger jeg min nyerhvervede stemmeret til at stemme personligt på Mogens Jensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

14-årig død efter ulykke

Lemvig

Kørte med promiller i blodet

Lemvig

Kirke var til salg i seks dage

Lemvig

- Vi har planer om et legeland

Debat

Ingen fik direkte besked om nedlukningen

Lemvig

Larm og ballade i Lemvig by

Annonce