Annonce
Lemvig

Familier i sydområdet dyster på nettet

Sognepræst Carsten Riis Jensen har fået ideen til det nye online-event. Pressefoto
Kirken og tre borgerforeninger går sammen om et online-event, der skal prøves af i påskedagene

Møborg: Påsken er traditionelt sjov og hygge, og det skal det også være i år. Det mener i hvert fald sognepræst Carsten Riis Jensen, som derfor har lavet et online-event for hele familien.

- Jeg har netop aftalt med tre lokale borgerforeninger og Tangsøcentret, at vi en dag i påskeugen laver et online-event for familier, siger han.

Det kommer til at foregå gennem computerprogrammet Zoom, der er blevet meget populær til at holde videomøder indenfor erhvervslivet i de seneste par uger.

- Men det kan også bruges til lave noget sjovt sammen, siger Carsten Riis Jensen.

Derfor har han udviklet en online-konkurrence, der skal afvikles på et bestemt klokkeslet og vare en time. Det specielle er, at alle kan se hinanden og hinandens resultater på Zoom og dermed følge med i konkurrencen. Det forudsætter blot, at man tilmelder sin familie online, og samtidigt får man et link til programmet Zoom.

- Når vi starter, får man et link til en masse opgaver for hele familien, hvor man får point efter sværhedsgrad. Måske kan man få 100 point for at tage et foto af husets kæledyr og vise det på skærmen. Måske 200 point for et foto af et VHS-bånd, som de færreste har i dag. Eller måske er opgaven at skaffe et foto af hele familien (med tøj på) inde under en bruser - og med mulighed for dobbelt op af point, hvis bruseren er tændt, siger Carsten Riis Jensen.

Det fælles event er derfor tænkt som en mulighed for, at både kirke og det lokale samfund kan mødes - hver for sig - og have en hyggelig time sammen. Et dommerpanel bestående af Carsten Riis Jensen og formændene for de lokale borgerforeninger vil holde øje med skærmen og løsningerne og derefter beslutte, hvem der vinder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Geopark: Nu er det op til Unesco

Annonce