Annonce
Lemvig

Fastholder: - Jeg så ulven

Heidi Hestbech fastholder, at hendes alvorlige kvæstelser skyldtes, at hendes hest blev bange for ulven. Foto: Robert Vestergaard
Heidi Hestbech forstår ikke venindes udtalelser om, at ulven ikke var der. Ulven var der, fastholder hun
Annonce

Klosterheden: Den dramatiske ulve-historie fra Klosterheden udvikler sig. Vi beskrev Heidi Hestbechs oplevelse af, at hendes hest blev forskrækket over en ulv, så den gik i panik, og hun blev smidt af og alvorligt kvæstet med blandt andet et brækket ben.

Herefter har veninden Lene Hansen, der fulgtes med hende, afvist den dramatiske historie, og sagt, at der ingen ulv var. Hun var sammen med Heidi Hestbech, og hun så ingen ulv, og hun mener, at begge heste ville være flygtet, hvis den havde været der.

- Jeg forstår ikke, Lene melder sådan noget ud. Det kan hun simpelthen ikke være bekendt. Hun red lidt foran mig, og hun så ikke ulven. Men det gjorde jeg. Da min ellers rolige hest blev urolig, kiggende jeg mig tilbage, og der så jeg ulven 20 meter bag os. Den fulgte ikke efter os. Jeg tror bare, den kom tilfældigt forbi og ville se, hvad der foregik. Men min hest gik i panik, og jeg blev smidt af, fortæller Heidi Hestbech, der fastholder den beretning, hun har givet til Robert Vestergaard, som videregav den her i bladet.

Annonce

Ville ikke forskrække hende

Lene Hansen siger, at der ikke var tale om et vildt ridt gennem skoven, som det var beskrevet.

- Det kan godt være, det ikke var så langt, hesten kom, inden jeg faldt af. Men det gik stærkt, og det var svært at opfatte lige i øjeblikket, siger Heidi Hestbech.


Jeg forstår ikke, Lene melder sådan noget ud. Det kan hun simpelthen ikke være bekendt. Hun red lidt foran mig, og hun så ikke ulven.

Heidi Hestbech


Der var ingen snak om ulven i situationen.

- Nej, jeg ville ikke forskrække Lene med at fortælle om den. Jeg vidste jo, den ikke ville følge efter os. Den var bare løbet væk, så der var ingen grund til uro omkring den.

Lene Hansen har også angrebet udsagnet om, at der ikke var mobiltelefoner.


Jeg tænkte mere på, at folk skulle kende historien, fordi man kan komme ud for sådan en hændelse, og så er det vigtigt, at man har noget godkendt og ordentligt sikkerhedsudstyr på.

Heidi Hestbech


- Det er korrekt, Lene havde sin. Men den tog hun jo med, da de måtte efterlade mig i skoven for at hente hjælp. Men det var jeg ikke urolig for. Hvorfor skulle ulven komme hen til mig? Det er jo ikke dens natur, siger Heidi Hestbech.

Annonce

Derfor fortalte jeg det

Hun forklarer, at det ikke var hendes mening med at fortælle historien videre, at der skulle opstå dramatik og diskussion om ulvens farlighed ud fra den historie. Lige siden offentliggørelsen har diskussionen kørt hårdt på de sociale medier, om der var en ulv eller ej

- Jeg tænkte mere på, at folk skulle kende historien, fordi man kan komme ud for sådan en hændelse, og så er det vigtigt, at man har noget godkendt og ordentligt sikkerhedsudstyr på. Jeg fik at vide på sygehuset, at det havde reddet mig for endnu værre skader, så den viden ville jeg gerne give videre, siger Heidi Hestbech.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

CrossEyes i Lemvig har fået mere plads

Annonce