Annonce
Fodbold

- FC Midtjylland vil gerne virke som om, at de er nogle bonderøve, men det føler jeg ikke, at de er

Som ungdomsspillere skiftede Simon Graves (til venstre) og Mikkel Kallesøe (til højre) til Randers FC fra Holstebro Boldklub. Og de to vestjyder er godt tilfredse med, at de endte i Kronjylland i stedet for det midtjyske, hvor andre lokale fodboldtalenter er taget hen. Fotos: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
For mange nordvestjyske fodboldtalenter kigges der normalt mod FC Midtjylland, når der drømmes om en karriere i superligaen. Men ulvene har aldrig stået højt på ønskesedlen hos superligaspillerne Simon Graves og Mikkel Kallesøe.

Randers: Når der fløjtes op til en superliga-kamp i Herning, kommer op mod 2000 af FC Midtjyllands hjemmebanetilskuere fra Holstebro, Struer og Lemvig.

Men det betyder ikke, at det er alle nordvestjyder, der har kastet fodbold-kærligheden mod fusionsklubben fra heden. Nogle af dem, der ikke har det, er de to vestjyske superliga-spillere Simon Graves og Mikkel Kallesøe.

I et dobbelt-interview i klubbladet "Randers FC Magasinet" fortæller Kallesøe, der kommer fra Lemvig, og Graves, der kommer fra Holstebro, at FCM aldrig har været deres kop te.

- Jeg har egentlig aldrig været den største fan af FC Midtjylland, men det er nok også mest fordi, at min far har noget imod dem, fortæller Simon Graves.

Den 21-årige forsvarsspiller er søn af Mads Jensen, der er kamprekordholder i Holstebro Boldklub med 386 førsteholdskampe. Faderen var i sin aktive karriere et smut omkring den ene af FCMs moderklubber, Ikast fS, som han nåede at spille otte superligakampe for - men åbenbart ikke nok til at skabe et langvarigt kærlighedsforhold til det midtjyske.

Annonce

Ikke rigtige bonderøve

Den sang synger holdkammeraten Mikkel Kallesøe, der ligesom Graves har sine rødder i Holstebro Boldklub, gerne med på. Lemvigeren har heller aldrig været den store FCM-fan.

- Jeg har lidt den samme rivalisering med FCM som Graves. Jeg ville ikke til dem, da jeg var yngre, fordi det var nok ikke lige så meget mig. De er jo fra Jylland og siger, at de har begge ben solidt plantet i jorden, men jeg føler lidt, at de lige så godt kunne høre til ovre i Storkøbenhavn, siger Mikkel Kallesøe til Randers FC Magasinet.

- De vil gerne virke som om, at de er nogle bonderøve, men det føler jeg ikke, at de er. Overhovedet ikke.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur For abonnenter

Kære Svend. Næste gang jeg kommer til Danmark, ringer jeg naturligvis til dig... med varm hilsen og høj agtelse, Kathleen Kennedy

Lemvig

Jesus har tunet ind på 89,1 MHz

Annonce