Annonce
Lemvig-Thyborøn

Fejlslagen fransk flirt og en solgt nordmand åbnede døren til Lemvig

Pelle Schilling er mest kendt som fløjspiller, men Lemvig-Thyborøn Håndbold vil bruge ham som bagspiller. Arkivfoto: Ole Nielsen
Lemvig-Thyborøn Håndbold giver mandag aften debut til Pelle Schilling, der har fået en kontrakt for resten af sæsonen i det vestjyske. En spiller, klubben tidligere på året havde fingrene ude efter, men først nu er lykkedes med at hente ind.

Skjern: Over weekenden er der blevet tilføjet et nyt navn til det holdkort, der skal udfyldes før udekampen mod Skjern Håndbold mandag aften. Pelle Schilling.

Den 25-årige håndboldspiller har skrevet under på en kontrakt med Lemvig-Thyborøn Håndbold for resten af denne sæson. De fleste kender ham som fløjspiller, senest for Ribe-Esbjerg HH, hvor han huserede i sidste sæson, men i Lemvig er han tiltænkt en rolle som bagspiller.

- Det er ikke sådan en pludselig opstået idé, men noget vi har kigget på i et længere stykke tid. Pelle har spillet bagspiller i sine unge dage og har nogle kompetencer i sit brudspil, som vi synes er rigtig interessante, og så er vi ikke så bange for at omskole en fløj til bagspiller. Det har vi før haft succes med i både Mikkel Møller og Mark Nikolaisen, fortæller sportschef Lars Broe.

Med Mads Thymanns skade før den sidste træningskamp har LTH manglet noget bredde i bagkæden, men det får man nu. Økonomisk set er det pengene fra salget af stregspiller Kristian Rammel, der åbnede døren for at kunne hente den ledige Schilling ind.

Annonce

Tidligere forsøg

Allerede i foråret kastede Lemvig-Thyborøn Håndbold snøren ud efter Pelle Schilling, da Andreas Damgaard besluttede sig for at skifte til TM Tønder i 1. division.

Da Schilling privat danner par med spanske Lara González Ortega, der tørner ud for franske Besancon, blev det et pænt 'nej tak', da han i første omgang ville prøve at finde en klub i Frankrig, så han kunne komme tættere på kæresten. Det lykkedes ikke, og dermed var vejen banet for et skifte til Lemvig.

- Dengang stod han med et ben i Frankrig og vi måtte bare erkende, hvor vi står hende i håndboldhierakiet. Så derfor er vi glade for, at det nu er lykkedes, efter vi igen fik plads i truppen til at kunne hente en spiller ind, forklarer Lars Broe.

- Pelle er i rigtig god fysisk form, men mangler naturligvis at spille lidt bold. Han er med i aften mod Skjern, og så regner jeg med at vi hurtigt får ham op i omdrejninger, siger sportschefen.

Pelle Schilling flytter i den nærmeste fremtid ind i en lejlighed i Holstebro, ligesom han har fået et job ved siden af håndbolden som lærervikar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur For abonnenter

Lars og Louise har valgt særligt tema ved navngivning af deres børn: - Man bliver glad af at sige deres navne

Kultur

Museum får permanent udstilling

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];