Lemvig-Thyborøn

Fejlslagen fransk flirt og en solgt nordmand åbnede døren til Lemvig

Pelle Schilling er mest kendt som fløjspiller, men Lemvig-Thyborøn Håndbold vil bruge ham som bagspiller. Arkivfoto: Ole Nielsen
Lemvig-Thyborøn Håndbold giver mandag aften debut til Pelle Schilling, der har fået en kontrakt for resten af sæsonen i det vestjyske. En spiller, klubben tidligere på året havde fingrene ude efter, men først nu er lykkedes med at hente ind.

Skjern: Over weekenden er der blevet tilføjet et nyt navn til det holdkort, der skal udfyldes før udekampen mod Skjern Håndbold mandag aften. Pelle Schilling.

Den 25-årige håndboldspiller har skrevet under på en kontrakt med Lemvig-Thyborøn Håndbold for resten af denne sæson. De fleste kender ham som fløjspiller, senest for Ribe-Esbjerg HH, hvor han huserede i sidste sæson, men i Lemvig er han tiltænkt en rolle som bagspiller.

- Det er ikke sådan en pludselig opstået idé, men noget vi har kigget på i et længere stykke tid. Pelle har spillet bagspiller i sine unge dage og har nogle kompetencer i sit brudspil, som vi synes er rigtig interessante, og så er vi ikke så bange for at omskole en fløj til bagspiller. Det har vi før haft succes med i både Mikkel Møller og Mark Nikolaisen, fortæller sportschef Lars Broe.

Med Mads Thymanns skade før den sidste træningskamp har LTH manglet noget bredde i bagkæden, men det får man nu. Økonomisk set er det pengene fra salget af stregspiller Kristian Rammel, der åbnede døren for at kunne hente den ledige Schilling ind.

Tidligere forsøg

Allerede i foråret kastede Lemvig-Thyborøn Håndbold snøren ud efter Pelle Schilling, da Andreas Damgaard besluttede sig for at skifte til TM Tønder i 1. division.

Da Schilling privat danner par med spanske Lara González Ortega, der tørner ud for franske Besancon, blev det et pænt 'nej tak', da han i første omgang ville prøve at finde en klub i Frankrig, så han kunne komme tættere på kæresten. Det lykkedes ikke, og dermed var vejen banet for et skifte til Lemvig.

- Dengang stod han med et ben i Frankrig og vi måtte bare erkende, hvor vi står hende i håndboldhierakiet. Så derfor er vi glade for, at det nu er lykkedes, efter vi igen fik plads i truppen til at kunne hente en spiller ind, forklarer Lars Broe.

- Pelle er i rigtig god fysisk form, men mangler naturligvis at spille lidt bold. Han er med i aften mod Skjern, og så regner jeg med at vi hurtigt får ham op i omdrejninger, siger sportschefen.

Pelle Schilling flytter i den nærmeste fremtid ind i en lejlighed i Holstebro, ligesom han har fået et job ved siden af håndbolden som lærervikar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Annonce