Struer

Fejrer fødselsdag og begynder nyt slankehold

Den daglige leder af Sport og Fitness Struer, Ellen Westert, står her sammen med indehaver Thomas Clarup og personlig træner Brian Høyer Holgersen (th). Arkivfoto

Sport og Fitness Struer - der hører hjemme i Struer Energi Park - fejrer lørdag den 12. januar sin tre års fødselsdag med aktiviteter for både nuværende og nye medlemmer. Der begynder desuden et nyt slankehold, hvor der er plads til flere end tidligere.

Struer: Der vil være aktiviteter for både nuværende og eventuelt kommende medlemmer, når Sport og Fitness Struer - der hører hjemme i Struer Energi Park - lørdag den 12. januar fejrer sin tre års fødselsdag.

- Det bliver en festdag for både nye og gamle medlemmer. Vores nuværende medlemmer kan f.eks. rafle sig til et billigere kontingent i februar, og nye medlemmer kan dels se faciliteterne og dels prøve at være med på et eller flere af vores hold, siger Ellen Westert, der er daglig leder af Sport og Fitness Struer og samtidig marketingkoordinator og projektleder i hele kæden.

Sport og Fitness har 34 centre på landsplan. Hovedparten af dem befinder sig i Jylland - mange af dem ligger i byer på nogenlunde samme størrelse som Struer.

Ellen Westert har tidligere været leder af Sport og Fitness i Vinderup, men her blev der ansat en ny leder, da Ellen Westert fik flere overordnede arbejdsopgaver i kæden.

Til fødselsdagsreceptionen er der også mulighed for at møde Brian Høyer Holgersen, der er personlig træner hos Sport og Fitness. Så kan man få en fornemmelse af, hvad det vil sige at have sin egen, personlige træner, når formen skal styrkes, og der måske skal smides nogle kilo.

Der er også mulighed for at høre nærmere om det slankehold, som Sport og Fitness begynder tirsdag den 15. januar. Her er der fokus på vægttab, træning og kost. Det er et hold, som Ellen Westert står for. Der er vejning og måling undervejs, og der er både fællestræning og individuel træning.

- Det er femte gang, vi kører sådan et slankehold. Tidligere kunne vi have omkring 10 deltagere, men denne gang kan vi have omkring 20, fordi vi har fået et andet lokale i Struer Energi Park stillet til rådighed, siger Ellen Westert, der allerede har modtaget omkring 10 tilmeldinger til det nye hold.

Det ser fint ud med antallet af medlemmer hos Sport og Fitness Struer - det kneb til gengæld lidt i begyndelsen.

- Efter ombygningen af Struer Energi Park er afsluttet, har vi også fået det antal medlemmer, som vi forventede. Vi ligger et godt sted, og der er f.eks. en del forældre, der dyrker motion hos os, mens deres børn går til aktiviteter i hallen, siger Ellen Westert, der ikke ønsker at fortælle, hvor mange medlemmer Sport og Fitness Struer har.

- Den slags holder man for sig selv i branchen. Der er mange fitnesscentre i Struer, men det er mit indtryk, at der er plads til os alle, siger Ellen Westert.

0/0
Annonce
Struer For abonnenter

Når nogen har fødselsdag, laver vi en hel flagallé herude

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig For abonnenter

Ulv eller sjakal? Noget er på færde på Tangen

Lemvig

Ungdommen går sammen på Tangen

Lemvig For abonnenter

Tre huller i bybilledet fyldes ud

Lemvig

FCM-spillere skal træne i Harboøre

Livsstil For abonnenter

Lisbeth Østergaard: Du skal kunne finde lykken i leverpostejslivet

Sport For abonnenter

- Nu er det mig, de andre holder øje med og måler sig op imod

Lemvig For abonnenter

Skal der spares eller ej: Vi aner ingenting

112

Ville undvige dyr - endte på taget

Annonce