x
Annonce
Erhverv

Traktorbus på langfart: Skal være blikfang for Thyborøn

JyllandsAkvariets traktorbus er kommet på plads i Messecenter Herning, hvor den er blikfang for Thyborøns stand ved weekendens Ferie For Alle-messe. Foto: Michael Madsen

Thyborøn/Herning: Det er efterhånden ved at være en tradition, at Thyborøns stand ved feriemessen Ferie For Alle i Herning skal have et særligt blikfang.

I år er ingen undtagelse. Her har JyllandsAkvariet sendt deres traktorbus fra Thyborøn til Herning, hvor bussen er en del af standen, der skal promovere byen og dens attraktioner.

Der var afgang fra Thyborøn klokken 5.30 onsdag morgen, og knapt fem timer senere var traktorbussen nået til Messecenter Herning, fortæller Michael Madsen, der er leder og ejer af JyllandsAkvariet.

- Vi skulle gerne undgå de store veje på turen derned, og det gik rigtigt fint med at få den til Herning. Men det er sjovt at se den stå dernede, siger Michael Madsen.

En del af traktorbussen er blevet mørkelagt, og der er lagt sand og nogle ravstykker ud i bunden. Her kan gæsterne på standen gå på ravjagt i mørket med en særlig UV-lygte, der kan lyse ravet op.

Tidligere har en ubåd, forenden af en togvogn, en fem meter høj kopi af Bovbjerg Fyr og en fiskekutter ageret blikfang for Thyborøns stand ved feriemessen. Det mest kendte blikfang er dog stadig den otte mere lange brugde, der var en del af standen i 2007. Den var frosset, da messen begyndte, men i takt med at den tøede op, begyndte den at lugte mere og mere, og den blev til sidst smidt uden for porten i messecentret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Kendte navne til klimamøde for børn

Lemvig

Politiet jagtede bil i Klosterheden

Lemvig

Kommunen går fortsat fri af corona

Annonce