Erhverv

Feriehusudlejer har sendt 5000 invitationer ud: Helmig og Sanne står for musikken

Thomas Helmig er hyret til at levere et godt bidrag til festen, når Esmark Feriehusudlejning inviterer til gilde i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter 30. marts. Arkivfoto: Ida Guldbæk Arentsen/Scanpix

Esmark Feriehusudlejning har sendt flere end 5000 invitationer ud, og budskabet er klart: Ringkøbing-Skjern Kulturcenter skal danne ramme om en gigantisk fest til ære for folk, der gør en forskel.

Vedersø/Ringkøbing: Thomas Helmig og Sanne Salomonsen serverer hits på stribe, The Antonelli Orchestra står for musikken, og rollen som konferencier bliver indtaget af tv-vært Thomas Skov.

Der er uden tvivl lagt op til en fest af dimensioner, når Esmark Feriehusudlejning lørdag 30. marts er vært ved en gigantisk fest i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter.

Der er sendt flere end 5000 invitationer ud - til blandt andre lokale håndværkere, sommerhusejere, rengøringspersonale og sommerhusejere:

- Vi giver en fest til alle dem, som gør det muligt for os at give feriegæster masser af overnatninger og fantastiske oplevelser, som de husker i årevis. Uden den lokale kloakmand, som kommer søndag morgen, når der er brug for hans hjælp, eller husejerne, der stiller deres sommerhuse til rådighed, eller de lokale håndværkere, som bygger for os eller vores dygtige medarbejdere, så var der slet ikke noget, som hed Esmark, siger Thomas Sørensen, som - sammen med Anders Thygesen - er indehaver af Esmark Feriehusudlejning.

Jeg kender ikke det præcise tal, men gennem årene har vi stået bag millioner af overnatninger i sommerhuse langs Vestkysten. Alene inden for de seneste fem år er antallet af huse, vi udlejer, mere end fordoblet

Thomas Sørensen, medejer, Esmark Feriehusudlejning
Esmark Feriehusudlejning tæller i dag 65 faste medarbejdere, men der kommer mange flere med til festen 30. marts - der er sendt flere end 5000 invitationer ud. Pressefoto

65 faste medarbejdere

Og der er nok at holde fest for, mener Thomas Sørensen. I 1995 grundlagde ægteparret Mathilda og Verner firmaet, som dengang hed Esmarch Feriehusudlejning. De startede med at leje deres eget sommerhus ud.

I dag har Esmark 54 år på bagen og er vokset til Danmarks fjerde største sommerhusudlejer med over 2300 sommerhuse langs Vestkysten - fra Vedersø Klit i nord til Blåvand i syd.

- Jeg kender ikke det præcise tal, men gennem årene har vi stået bag millioner af overnatninger i sommerhuse langs Vestkysten. Alene inden for de seneste fem år er antallet af huse, vi udlejer, mere end fordoblet, siger Thomas Sørensen og tilføjer:

- Den succesfulde udvikling har kun været mulig, fordi vi har 65 dygtige, faste medarbejdere, 1000 rengøringsfolk, der sørger for rene huse, en masse trofaste samarbejdspartnere og tusindvis af sommerhusejere, der betror os deres sommerhuse.

Håbet er at nå op på 2500 festdeltagere - heraf 1500 sommerhusejere.

Plads til et håndtryk

At festen blev så stor, kom helt naturligt. Andersen Thygesen og Thomas Sørensen tog udgangspunkt i, hvem der gjorde en forskel for Esmark, og det var der tusindvis, der gjorde.

- Vi har valgt en anden vej end branchen - og det oplever vi, at gæsterne synes godt om. I Esmark har vi stærke værdier, som alle skal mærke på den gode måde. Digitale løsninger er vigtige, men de får ikke lov til at stå alene hos os. Her skal en gæst ikke bydes velkommen af et nøgleskab. Vi vil gerne hilse på sommerhusgæsterne på vores servicekontorer. De skal bydes velkommen med et håndtryk, siger Thomas Sørensen.

Siden 2014 har Esmark investeret cirka 35 millioner kroner i tre store, arkitekttegnede servicekontorer i Søndervig, Blåvand og i Vejers. Under stråtaget kan gæsterne føle sig hjemme. Her er der blandt andet ejerværksteder, hvor nye sommerhusejere kan få rådgivning om udlejningen af sommerhuset og gode råd til tilbygning eller nybyggeri, låne trailere, værktøj, haveredskaber, store vaskemaskiner og meget andet, som gør det nemt og bekvemt at være sommerhusejer.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
112

Bil kilede sig fast i anden bil

Lemvig For abonnenter

Nu kan nye elever blive kørt til og fra friskole

Holstebro

De er fra Grønland, på uddannelse i Holstebro - og takker for Trumps tilnærmelser

Lemvig

Turist-tallet overgår rekorden

Portræt For abonnenter

Dansemusen der fandt ud af, at hun hellere ville være bag scenen

Lemvig

Foreningen Klimatorium: - Vi skal nok få medspillere

Lemvig

Den gemte og glemte fjord kommer frem i lyset: Naturpark indvies på søndag

Annonce