Annonce
Rejser

Forsigtig optimisme hos Venø Bussen: - Det bliver dejligt at komme ud at køre

Udsigten til at få busserne ud at køre for alvor i efteråret og vinteren vækker glæde hos indehaveren af Venø Bussen, vognmand Knud Overgaard. Foto: Morten Stricker
Indehaver Knud Overgaard glæder sig over, at der nu er en køreplan for åbningen af den inden- og udenlandske turisme - nu kigger han frem mod efterår, vinter og skiferier i 2022

Venø: Måneders "stand-by" blev onsdag afløst af forsigtig optimisme, efter at de politiske partier i Folketinget - undtaget Nye Borgerlige - aftalte en firetrinsplan for genåbningen af den inden- og udenlandske turisme.

Den afgørende fase, der kaldes fase fire, indtræder i slutningen af juni, hvor et EU-vaccinepas formentlig er på plads. Målet er at åbne Europa for turisme over grænserne med lande inddelt efter de kendte tre farver gradueret efter, hvor stort smittetrykket er.

Planen modtages med glæde af indehaveren af Venø Bussen, vognmand Knud Overgaard. Busselskabet på Limfjordsøen havde før pandemien ture og ferier til flere destinationer i Europa, ligesom skiferier også var på programmet.

Annonce

- Nu skal vi have sat os grundigt ind i aftalen, og hvad den indebærer. Lige nu og her har vi stadig et forsamlingsforbud, der sætter klare grænser for, hvad vi kan, siger Knud Overgaard.

Han føler sig ret overbevist om, at det tidligst bliver i efteråret, at de første busser fra selskabet igen begiver sig syd for grænsen med forventningsfulde gæster.

- Vi tror ikke på noget hen over sommeren, og derfor står der ture i Danmark på programmet det meste af 2021 lige nu. Måske kan julemarkederne i en række tyske byer nå at komme med, mens vi nok mest tror på, at vi kan køre danske skiturister til udenlandske bjerge i vinteren 2021/2022, siger Knud Overgaard.

- Helt overordnet er det rigtig fint, at der nu er en plan. Det blive rart, at vi kan komme nærmere noget, der minder om tiden før corona. Og så bliver det naturligvis dejligt at få busserne ud at køre, siger Knud Overgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Lemvig

Endnu en flyttedag for kviktestcenter

Annonce