Holstebro

Festival: Billet giver adgang til 150 vine

- Holstebro Vin-Festival vil blive en søsterfestival til Holstebro Øl-Festival. Konceptet er det samme, men stemningen vil blive en anden, lover arrangør. Pressefoto
Dagen før årets øl-festival bliver der for første gang arrangeret vin-festival i Holstebro. Op mod 150 forskellige vine bliver åbnet - og man kan smage løs med en billet i hånden.

Randers: - Køen var mere end 200 meter lang, da vi slog dørene op til Øl-Festivalen i 2018. Folk i Holstebro forstår at sætte pris på øl med kvalitet og historie. Men på opfordring udvider vi nu også med en festival for alle dem, der holder af et godt glas vin.

Det fortæller projektleder Kristian Andersen fra Holstebro Events, som allerede har meldt ud, at der igen skal være Holstebro Øl-Festival 1. juni på Slagteriet.

- Holstebro Vin-Festival vil blive en søsterfestival til Holstebro Øl-Festival. Konceptet er det samme, men stemningen vil blive en anden. Vi har i projektgruppen bag festivalen besøgt en række vin- og øl festivaler i Danmark for at få inspiration og sparre med andre arrangører. Det har givet os mulighed for at tiltrække op mod 15 forskellige jyske vinimportører og vinforhandlere til Holstebro fredag 31. maj, fortæller Kristian Andersen i en pressemeddelelse.

Topvine som tilkøb

Når man har betalt sin billet, kan man frit smage på op mod 100-150 forskellige vine. Derudover vil hver udstiller medbringe tre eksklusive vine, som kan koste op mod 5.000 kroner per flaske, og som man kan få lov at smage mod en mindre ekstra betaling.

Restaurant Sprød tilbyder endvidere små tapas-anretninger til festivalen og andre lokale udstillere vil friste med chokolade, ost og cupcakes med vin i.

Samtidig vil der i tilstødende rum være små koncerter med både lokale og tilrejsende musikere.

0/0
Annonce
112

79-årig ribbet på gågaden: Lommetyv hævede stort kontantbeløb

Holstebro For abonnenter

Nekrolog: En anstændig kvinde skulle jo lære at holde hus

Holstebro

Miraklet udeblev: Cecilie tabte kampen

Holstebro

To heste aflivet ved Ringvejen: Ikke den frygtede hesteherpes

Holstebro

Ulveangreb har kostet vestjysk fåreavler 200 får

Kultur

Lokal sanger med på Grand Prix-holdet: En kæmpestor oplevelse

Annonce