x
Annonce
Kultur

Festival må flytte øl-fest: Femcifret beløb er tabt

Øl-festivalen skulle i år været foregået i Musikteatret Holstebro. Den del kommer fortsat til at holde stik, men datoen udskydes grundet corona-virussen. Foto: Johan Gadegaard
- Vi er uden tvivl hårdt presset, siger Holstebro Events, der også mister penge på corona-krisen.

Holstebro: Den egentlige dato for Holstebro Øl-Festival hedder den 4. april, og derfor kunne arrangøren bag, Holstebro Events, have satset på en gennemførelse.

Det bliver der dog ikke tale om, siger Kristian Andersen fra Holstebro Events. Begivenheden i Musikteatret Holstebro skubbes til fredag den 20. november.

- Grundlæggende blev vi nødt til at tage vores forbehold, og det er ikke i en periode med nedlukning, at vi skal samle bryggerier, musik og gæster i et rum. Derfor blev vi nødt til at rykke på det nu, siger han.

Der var solgt 600 billetter, og man forventede besøg af op til 1800 mennesker.

- Øl-festivalen var ellers en god case for os. Vi har brugt et femcifret beløb på marketing, underholdning der ikke kan rykkes, og materialer som specifikt var booket ind til den 4. april samt mange andre ting. Vi er en forening og ingen virksomhed, men har stadig udgifter ude at hænge, siger Kristian Andersen og tilføjer:

- Vi er uden tvivl hårdt presset. Heldigvis kan noget af det tabte opvejes af det overskud, vi fik fra vores vinfestival. Derudover fokuserer vi nu primært på vore backup-planer og glæder os over den støtte, vi møder fra vores sponsorer.

Festivalen, der er Midt- og Vestyllands største øl-festival, skulle have haft besøg af 200 forskellige øl fra omkring 20 forskellige bryggerier samt en række andre udstillere inklusive live-musik og en særlig øl-smagning med Carsten Berthelsen.

Det må nu alt sammen vente til november - passer den nye dato ikke, kan billetten refunderes.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce