Annonce
Vestjylland

Festivaler træder vande efter politisk aftale: Det ser skidt ud for sommerens musikfester i Ringkøbing og Bork

Trods nye retningslinjer er det uvist, om Rock i Ringkøbing og Bork Festival kan gennemføres. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Nattens politiske aftaler giver ikke anledning til optimisme hos arrangørerne af Rock i Ringkøbing og Bork Festival, som endnu ikke har besluttet, om de vil gennemføre.

Ringkøbing-Bork: Festivalfolket har ikke armene over hovedet her til morgen.

Nattens politiske aftale for yderligere genåbning betyder blandt andet, at udendørs arrangementer kun kan lukke op til 2000 deltagere for arrangementer i perioden 21. maj til 1. august.


Annonce

Enten skal vi aflyse, eller også skal vi flytte datoen til hen i august, vi kan også arbejde på en light-udgave af Rock i Ringkøbing

Jens Hebroe, Rock i Ringkøbing


Det vil gå hårdt ud over Rock i Ringkøbing, som 3. juli havde håbet på at kunne tage imod 5000 til rockfest. Publikum skal inddeles i sektioner og i øvrigt vise coronapas for at få adgang til festpladsen.

- Optimismebarometeret fik lige et nøk nedad efter udmeldingen, siger Jens Hebroe fra Rock i Ringkøbing.

- Lige nu arbejder vi med tre scenarier: Enten skal vi aflyse, eller også skal vi flytte datoen til hen i august, vi kan også arbejde på en light-udgave af Rock i Ringkøbing med 2000 gæster. Folk trænger til socialt samvær og vi kan helt sikkert sælge billetterne på en formiddag, siger han.

Hos Rock i Ringkøbing vil bruge de kommende dage på at overveje, hvilken model, de vil vælge.

Heller ikke Bork Festival har endnu truffet en endelig beslutning om sommerens arrangement kan gennemføres.

Lige nu tyder alt på, at man efter 1. august må lukke 5000 gæster indenfor, men...

- Vi kender simpelthen ikke detaljerne endnu. Det ser ikke godt ud. Jeg har for eksempel ikke set noget om muligheden for camping, som ekspertgruppen på forhånd har afvist. Lige nu kan vi ikke gøre andet end se tiden an, men det ser ikke godt ud, siger Martin Jensen fra Bork Festival.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Lemvig

Stak af med båd og trailer

Lemvig For abonnenter

Det ene sted kan de nærmest ikke huske, hvornår der sidst er kommet nyfødte til - det andet sted kan de hver dag høre byens børn fra stuen

Lemvig

Taske med dyrt indhold blev stjålet

Annonce