Annonce
TTH Herrer

Finurlig islænding skal udfylde hul efter langtidsskadet fløj

Odinn Rikhardsson skifter i næste sæson den gule GOG-trøje ud med den hvide TTH-trøje, Han har underskrevet en ét-årig kontrakt med TTH Holstebro. Foto: Ole Nielsen
TTH Holstebro har fundet en løsning på det problem, som en alvorlig knæskade til nyerhvervelsen Christian Jensen har skabt. Løsningen hedder Odinn Thor Rikhardsson, og han tiltræder på en et-årig kontrakt gældende fra næste sæson.
Annonce

Holstebro: Det kan være en krævende kabale, når man skal sammensætte næste sæsons trup.

Den kabale blev endnu sværere for TTH-direktør, John Mikkelsen, da den nyerhvervede fløj Christian Jensen fik en langtidsskade tilbage i november. Et overrevet korsbånd koster fløjen 9-12 måneder på sidelinjen, og han er derfor først aktuel et godt stykke inde i næste sæson.

Derfor måtte John Mikkelsen ud og sondere markedet og allerede inden jul, havde han fundet den erstatning, som han havde håbet på. Islandske Odinn Rikhardsson skifter GOG ud med TTH Holstebro fra næste sæson på en kontrakt, som gælder for en enkelt sæson.

- Det er dejligt og spændende. Jeg håber, at jeg kan bruge TTH som et springbræt, for det er et rigtigt godt hold at være fløj på. De er kendt for deres kontrafase, og det glæder jeg mig til at blive en del af, siger Odinn Thor Rikhardsson.

Hvis der blot havde været en enkelt skade mere på det islandske landshold, så havde han ikke haft tid til at snakke med Dagbladet denne søndag eftermiddag, men han kom lige akkurat ikke med i truppen. Det siger lidt om fløjspillerens kvaliteter, at han kunne have været en del af det mandskab, som slog Danmark i åbningskampen, og John Mikkelsen er da også tilfreds med tilgangen.

- Jeg er rigtig glad for, at vi har fundet en kvalificeret afløser. Det har været vigtigt for os, at det blev en, som kunne gå ind på holdet med det samme. Det kan Odinn, og jeg ser ham som en top-3 højrefløj i den danske liga. Som jeg ser det, så er det en god løsning for alle parter, siger John Mikkelsen.

Odinn Thor Rikhardsson

Højrefløj

Født 23. oktober 1997 i Reykjavik, Island

1,81 meter høj

Han gjorde sig især bemærket ved U20-EM i 2016. Her scorede han 63 mål for Island og blev udvalgt til den bedste højrefløj ved turneringen, hvor han efterfølgende begyndte at gøre sig gældende på seniorlandsholdet, som han indtil videre har spillet 13 kampe for.

Annonce

Spektakulær

Den 22-årige fløjspiller skiftede i sommeren 2018 til GOG, og han repræsenterede Island til VM i 2019.

Det er ikke blevet til særligt meget spilletid på Sydfyn i denne sæson, hvor han har lavet 26 mål, men de mål, han har sat ind, bliver ofte sat ind på spektakulær vis.

Han er ikke bleg for at skyde hverken bag om ryggen eller forsøge skruebolde og lob med høj sværhedsgrad.

- Det er ikke noget jeg tænker over, det er bare den spillestil, som falder mig mest naturligt, siger Odinn Thor Rikhardsson.

Tilgangen af Rikhardsson giver samtidig ekstra næring til de sejlivede rygter, som igennem længere tid har sendt TTH's Kasper Kildelund hjem til barndomsklubben GOG. Nu er der i hvert fald plads på højrefløjen.

Islændingen er udset til at blive det klare førstevalg på højrefløj, i hvert fald indtil nyerhvervede Christian Jensen er tilbage efter sin knæskade. Pressefoto.
Annonce
Annonce
Vestjylland

Livreddere gør op med myte

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Der var den forsvundne flise

Lemvig

Brand i udhus i Thyborøn

Lemvig

CrossEyes i Lemvig har fået mere plads

Lemvig

Fire sigtelser til knallertkører

Annonce