Lemvig

Fire nye kom i idrætsforenings bestyrelse

Børn og andre motionsglade kan stadig dyrke idræt i Harboøre IF. På en ekstraordinær generalforsamling blev de fire ledige pladser i bestyrelsen besat. Arkivfoto: Morten Stricker
Der skulle en ekstraordinær generalforsamling til, før Harboøre IF fik besat fire ledige stole i bestyrelsen

Harboøre: Der er stadig masser af liv i Harboøre IF.

På torsdagens ekstraordinære generalforsamling lykkedes det nemlig at finde fire nye bestyrelsesmedlemmer, så den 104 år gamle forening kan køre videre.

Formand Ole Nees og resten af bestyrelsen havde indkaldt til den ekstraordinære generalforsamling, da det ikke var lykkedes at få besat de tomme stole i bestyrelsen ved den ordinære generalforsamling i slutningen af februar.

Omkring 25 medlemmer var mødt frem til den ekstraordinære generalforsamling, og det var et antal, som Ole Nees kaldte for lidt skuffende med udsigt til de udfordringer, foreningen stod over for.

- Inden den første generalforsamling havde vi været rundt for at spørge, om der kunne være nogle, der var interesserede i at tage en bestyrelsespost. Men op til den ekstraordinære generalforsamling var der flere, der selv havde henvendt sig for at høre om muligheden for at komme i bestyrelsen. Det virkede som om, de skulle have et lille skub for at melde sig, siger formanden.

- Men der er ingen, der ønsker, at foreningen ikke skal fortsætte, for vi har en god og velfungerende forening, tilføjer Ole Nees.

Den største udfordring har ifølge formanden været at finde en kasserer, men den opgave blev løst ved at dele posten mellem Else Olesen og Laust Jacobsen.

- Var det ikke lykkedes at finde en kasserer, havde det formentlig været nødvendigt for os at betale for at få ført regnskaberne, siger Ole Nees. Harboøre Idrætsforening har i dag mellem 300 og 400 aktive medlemmer, der er fordelt på en række aktiviteter som fodbold, håndbold, basketball, kroket, gymnastik, yoga og squash. Hovedparten af medlemmerne er enten børn eller seniorer over 60 år, men den store udfordring er at få aktive mellem 15 og 60 år.

I fodboldudvalget var der en markant ændring. Her stoppede Karl Godballe som formand efter at have været engageret i foreningsarbejdet gennem en menneskealder. Han har haft flere funktioner i foreningen, blandt andet som formand, men har i de senere år lagt sine kræfter som frontfigur i fodboldudvalget. Også Johanne Berg valgte at stoppe i fodboldudvalget.

Den nyvalgte bestyrelse vil endeligt konstituere sig på et møde 25. marts. Ole Nees tager gerne en yderligere tørn på formandsposten, som han har siddet på siden 2015.

FAKTA

Ved den ekstraordinære generalforsamling i Harboøre IF blev følgende valgt til bestyrelsen:

Helle Lykke Nielsen

Troels Nielsen

Janni Høeg

Else Olesen og Laust Jacobsen (bliver kasserere)

Jørgen Steffensen

Ole Nees

Pia Ørts (suppleant)

0/0
Annonce
Lemvig

Lemvig Kommune har landets laveste sygefravær

Lemvig

10 hold mere vil være med i populær fodboldturnering

112 For abonnenter

Betjent tog slange med hjem fra arbejde

Lemvig

Bedst blandt 400 hold - Oldboys-spillere vandt DM

Lemvig For abonnenter

Thyborøn vil åbne udeareal

Lemvig For abonnenter

SSP: De unge skal passe på hinanden

Lemvig

Håber på penge til nyt projekt: Thyborøn skal sikres mod vandmasserne

Lemvig

Sogneforeninger fik økonomisk hjælp

Annonce