x
Annonce
Kultur

Fire saxofoner til caféaften i Nørrelandskirken

Saxopaths består af fire forskellige saxofoner, fire forskellige saxofonister og fire forskellige indgange til musikken. PR-foto

Holstebro: Fredag 21. februar er der caféaften med saxofon-kvartetten ”Saxopath” i Nørrelandskirken.

Aftenen begynder med en lille koncert klokken 19.30 med kvartetten i kirken, hvor musikerne bl. a. spiller sammen med kirkens organist.

- Herefter gå vi ind i salen og caféen, og kvartetten underholder videre sammen med Holstebro Saxofonensemble, oplyser Frederik Larsen fra Holstebro Musikskole.

Saxopaths består af fire forskellige saxofoner, fire forskellige saxofonister og fire forskellige indgange til musikken. Her sættes fokus på glæden ved at spille sammen: at komme fra forskellige baggrunde og skabe musik sammen.

- Kvartetten har en forfriskende indfaldsvinkel til musikken og kaster sig ud i alle dens muligheder, som rammer både hoved og fødder. Massiv velklang, flot drive og masser af overraskende tonekombinationer vælter ud over scenekanten og river publikum med ind i et fantasiskabende musikalsk univers, oplyses i en pressemeddelelse fra Nørrelandskirken.

Man kan forsyne sig fra caféen undervejs.

Entré 50 kroner.

ven

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Sammenlægning må udskydes

Kultur

Kirken sender prædiken på video

Annonce