Annonce
Lemvig

Fire sigtet efter travl Haze-åbning

Fire personer blev sigtet af politiet og fik klippet deres adgangstegn på førstedagen af årets Haze Over Haarum i Harboøre. Arkivfoto: Michael Bager
Politi og vagter havde en del at se til på førstedagen af festival
Annonce

Harboøre: Tre personer fik både en hilsen fra politiet og måtte sige farvel til årets Haze Over Haarum, nærmest inden festivalen var kommet i gang.

Tre personer blev sigtet for narkobesiddelse. Først fik en 19-årig mand fra Ulfborg midt på aftenen ransaget sit telt på campingområdet. Her blev der fundet 9,5 ecstasy-piller, ni joints samt 2,2 gram hash.

Et par timer senere måtte en 23-årig mand fra Hovedgård sige farvel til festivalen og fik samtidig en sigtelse af politiet. Han blev taget med 3,1 gram hash på sig.

Og kort tid efter han var blevet sigtet, blev en 34-årig kvinde fra Rynkeby på Fyn også sigtet. Hun havde 3,7 gram hash på sig, og det kostede lige som ved de øvrige også en bortvisning fra festivalen.

Politiet konfiskerede 1,7 gram pot, der lå i et ulåst bagageskab på festivalpladsen. Det lykkedes dog ikke at finde ejeren til potten, og derfor er ingen sigtet i den sag.

Desuden var der to mindre voldsepisoder på pladsen. En 18-årig kvinde fra Thyborøn blev sigtet for at overtræde ordensbekendtgørelsen. Midt på aftenen slog hun en anden kvinde i hovedet, men der kom hurtigt kontrol over situationen, og en SSP-medarbejder fulgte hende hjem.

En halv time senere, kort efter klokken 21, var den gal igen. Her var det en 46-årig mand fra Lemvig, der ikke kunne opføre sig ordentligt. Han tog halsgreb på et vidne og forsøgte at komme i slagsmål med flere andre personer.

Politiet blev tilkaldt, men en 46-årige var stadig så opfarende, at det var nødvendigt at passificere ham med peberspray. Manden blev anholdt og kørt til sin bopæl i Lemvig, hvor han igen blev løsladt. Han er dog sigtet for vold.

- Der var heldigvis hurtigt styr på situationerne, og vi har ekstra fokus på de steder med vagter, hvor der kan opstå problemer, siger festivalens formand, Hanne Noermark, der ærgrer sig over, at den første aften blev ramt af episoderne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Legeplads og koncert fik penge

Lemvig

Nu er vandet klar i Thyborøn

Lemvig

Thyborøn får sin egen T-shirt

Danmark

Se billederne: Mette Frederiksen og Bo Tengberg er blevet gift på Møn

Annonce