Annonce
Navne

Firkløveren-leder skifter til seks børnehuse og 29 dagplejere

Kristian Skovby Vind fra Holstebro skal være områdeleder i Viborg. Pressefoto

Viborg: Fra 1. juni bliver Kristian Skovby Vind områdeleder i Område Sydvest, der dækker Karup, Frederiks, Hald Ege og Søndre bydel i Viborg. Derved bliver han leder for dagtilbudslederne i Børnehuset Kølvrå, Børnehuset Solstrålen, Børnehuset Trekløveren, Naturbørnehuset Egeskoven, Dalens Børnehuse og Børnehuset Teglgården.

Som områdeleder bliver Kristian Skovby Vind blandt andet ansvarlig for, at ledergruppen i sydvest i fællesskab udvikler den pædagogiske praksis omkring områdets børn og sikre implementeringen af "Forskellige i fællesskab", der er Børn & Unges dialekt af Viborg Kommunes styringsmodel, Sammenhængsmodellen.

Kristian Skovby Vind er 41 år og kommer fra en stilling som fællesleder i Firkløveren i Holstebro, der består af en vuggestue, en børnehave og to børnehuse. Han bor i Holstebro med sin kone og to piger på ni og 13 år.

Annonce

Kristian Skovby Vind er uddannet pædagog og er ved at afslutte sin diplomuddannelse i ledelse. Han har været leder siden 2013.

Annonce
Lemvig For abonnenter

Det ene sted kan de nærmest ikke huske, hvornår der sidst er kommet nyfødte til - det andet sted kan de hver dag høre byens børn fra stuen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce