Annonce
Holstebro

Fiskehytter fortsætter fremgangen

I Idom er der fremgang i udlejningen af fiskehytterne, der kom til Plexus for to år siden. Arkivfoto: Tommy Kofoed
I Idom fortsættes fremgangen i antallet af overnatninger i de fiskehytter, der for to år siden stod klar til brug ved Plexus.
Annonce

Idom: Der var ikke mange flere end 50 overnatninger, da Plexus, Idom-Råsted Borgerforening og Holstebro og Omegns Fiskeriforening i april 2017 kunne åbne dørene op til fire nye overnatningshytter. Primært beregnet til besøgende fiskere.

Men året efter steg tallet til 210 overnatning, og nu tyder det på, at forpagterne af Plexus kan skrive 300 overnatninger i bogen, når året er omme.

- Indtil videre er vi oppe på 272, så det har været stødt stigende med antallet af overnatninger, siger Jesper Holm, der forpagter stedet med sin kone Lenette Holm. De tilskriver blandt andet stigningen, at hytterne er kommet på flere platforme på nettet - herunder Expedia og egen hjemmeside.

Parret valgte i starten af året at hæve prisen for en overnatning fra 450 til 500 kroner. Og alt tyder på, at prisstigningen ikke har skræmt gæsterne væk. Det er stadig lystfiskere, der står for 40 procent af overnatningerne, men andre målgrupper begynder nu også at vise interesse i overnatningerne, hvor der følger morgenmad med.

- Vi er begyndt at få en hel del jægere herud også, og mange lejer hytterne, når der er arrangementer i Holstebro som håndbold- eller fodboldstævne eller DM i hundeudstilling, siger han.

På området uden for Plexus er der mulighed for at bygge to hytter mere. Men indtil videre er der ikke planer om at bygge nye.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Fællessang i Lemvig: Synger solen ned

Annonce