Annonce
Navne

Fjorten medarbejdere hyldes

Jan Pedersen er en af de fjorten medarbejdere hos Hvidbjerg Vinduet A/S, der i år kan fejre ansættelsesjubilæum. Jan arbejder på fabrikken i Nors, og her har han i 10 år stået for aluminiumsbestilling, opsavning og bearbejdning. Pressefoto
I den landsdel, som nogle kalder mørk uanset årstid, skal der være fest. Hvidbjerg Vinduet A/S sætter alle fordommene udenfor dørene. Med lys i samtlige vinduer og festdækkede borde skal det nemlig fejres, at hele fjorten medarbejdere har jubilæum.
Annonce

Hvidbjerg: Antallet af danskere, der skifter job, er det højeste i rigtig mange år. Det har tal afsløret i en rapport udarbejdet på vegne af Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering. Men sådan ser billedet langt fra ud hos Hvidbjerg Vinduet, der siden 1975 har produceret vinduer og døre og p.t. beskæftiger 170 medarbejdere. I dette efterår har fjorten af dem sammenlagt 310 års anciennitet.

Direktør Claus Arberg, der selv har over to årtiers ansættelse hos Hvidbjerg Vinduet stående på CV’et, giver sit bud på, hvorfor virksomheden har succes med at holde på sine folk. Både i 10, 25, 30 og 35 år, som det er tilfældet lige nu, og hvor den gennemsnitlige anciennitet på fabrikken i Hvidbjerg er 17 år.

- Den geografiske placering har selvfølgelig betydning for, om man bliver længe i jobbet eller ej. Når det så er sagt, er det min opfattelse, at medarbejdere i den her del af landet generelt er mere loyale. Derudover er Thy og Thyholm faktisk i vækst, hvorfor det er vores oplevelse, at vi ofte skal konkurrere om kvalificeret arbejdskraft. Så jeg vælger at tro, at folk bliver hos os, fordi vi har en virksomhedskultur, der er positivt udviklende og værd at blive for, forklarer Claus. Han fortsætter:

Der er jubilarer på begge fabrikkens adresser i Nors og i Hvidbjerg. De er følgende: Dennis Dideriksen, Kim Søe Andersen, Bjarne Flyvholm, Jan Pedersen, Karl Otto Jensen, Sussan Dige, Mie Poulsen, Jørgen Christensen, Knud Frederiksen, Jette Pedersen, Bjarne Christensen, Max Thing, Henrik Laursen og Svend Pedersen. I Hvidbjerg er der jubilæumsfest fredag, den 8. november og i Nors den 14. november.

meja/

Annonce
Annonce
Lemvig

Stort fremmøde til valget

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Menighedsråd slår sig sammen i 2021

Lemvig

Jesper Andersen sælger Danbolig

Annonce