Annonce
Sport

Flandern Rundt-vinder stiller op til Le Tour Revanchen i Struer

Kasper Asgreen vandt i weekenden den 105. udgave af "Ronde van Vlaanderen". Til august vender cykelrytteren tilbage til Struer for at forsvare sin sejr i Le Tour Revanchen fra 2019. Foto: David Pintens/BELGA/AFP/Ritzau Scanpix
Kasper Asgreen bekræfter sin deltagelse i dette års Le Tour Revanchen i Struers gader. Her vil den danske verdensstjerne forsvare sin titel som vinder af gadeløbet tilbage i 2019.

Struer: Da første udgave af Le Tour Revanchen i 2019 blev kørt i Struers gader, krydsede Deceuninck-Quick-Step-rytteren Kasper Asgreen målstregen som første mand.

Siden dengang er koldingenserens stjerne på cykelhimlen kun blevet større, ikke mindst i år, hvor Kasper Asgreen allerede har vundet forårsklassikerne E3 Saxo Bank Classic og Flanderen Rundt. Sidstnævnte sejrede temporytteren i, da han i søndags slog fænomentet Mathieu Van der Poel i en spurt og sikrede karrierens største titel. Kasper Asgreen blev dermed den anden danske rytter i historien til at vinde det belgiske monument.

Nu har han også meldt sin ankomst til gadeløbet i Struer onsdag 4. august.

- Det var en rigtig god oplevelse at deltage i Le Tour Revanchen tilbage i 2019, og jeg glæder mig derfor over, at det igen er blevet en realitet her i 2021. Jeg kan ikke vente med at give alle de danske cykelfans en fantastisk oplevelse og selvfølgelig også til at forsvare min titel, udtaler Kasper Asgreen i en pressemeddelelse.

Dermed kommer han til at gøre Jakob Fuglsang og den dobbelte etape vinder i årets Tour de France, Søren Kragh Andersen, selskab i Struer, hvor de allerede har meldt sig til start. Foruden de danske verdensstjerner, vil feltet bestå af op imod 50 ryttere, herunder flere danske og udenlandske Tour-ryttere, samt danske amatørryttere.

- Med Kasper Asgreen til start ved Le Tour Revanchen, står vi med det stærkeste og mest spændende felt til et byløb i 2021. Vi vil glæde os til at tage imod feltet samt de mange tilskuere, som forhåbentlig igen vil danne rammen om en stor folkefest som Le Tour Revanchen var i 2019, siger borgmester Niels Viggo Lynghøj (S) i pressemeddelelsen.


Jeg kan ikke vente med at give alle de danske cykelfans en fantastisk oplevelse og selvfølgelig også til at forsvare min titel.

Kasper Asgreen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

HB skifter ud på trænerbænken

Erhverv

Det betyder de nye indrejseregler for grænsehandlen: Efter disse datoer kan du handle i Tyskland

Annonce